2777
2789

ارایشگری ک میرم پیشش انجام داده بود.خیلیییی خوب شده بود.ولی پیش یه دکتر مرد رفته بود گویا کارش خوب‌بوده...چهار‌نج ماه پیش. ۷۰میلیون.تهران

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

من پرسیدم از دکتر زنان میگفت از ماه پنج به اون ور بچه حا کم میاره اگه میخوای انحام بدی قید بچه رو بزن تازه اگه انجام بدی بعد زایمان دوباره مبشه همون اگه مطمئن نیستی به جای ابدو حداقل مینی ابدو کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه‌گرون 😐 بعد از درد و ایناش چی میگفت؟

نه فک کنم فقط یکی دو روز استراحتکرده بود...و دردم زیاد نداشته گویا.بیهوش کرده بودنش...دیگ همینا رو میدونستم...اره قیمتش خیلی زیاده😟😟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
توی ابدو کلا از زیر سینه پوست رو میکشن و حتی جای ناف رو دوباره سوراخ میکنن و لی مینی فقط اون پوست اض ...

من میخوام باسنم خوش فرم بشه و سینه هام از شل بودن در بیاد 

چیکار کنم

😆😆😆
واقعا میشه😐؟ من فک میکنم نمیشه مثل پیکر تراشی

ببین پیکر تراشی در واقع جراحی زیبایی شکم هست شما میگی سینه و باسن 

اکه پیکر تراشی کنی و چربیهای اضافه شکم رو در بیارن میتونی بگی به سینه و باسنت تزریق کنن ولی وقتی مشکلت فقط سینه و باسن هستن که جراحی شکم به دردت نمیخوره

واقعا میشه😐؟ من فک میکنم نمیشه مثل پیکر تراشی

ضمن اینکه من خودم ورزش میکنم هم زیر سینه هم خود باست ماهیچه داره وقتی ماهیچه تقویت بشه سینه رو میکشه بالا و باسن هم حجم پیدا میکنه 

کلا وقتی شما روی ماهیچه های بدنت کار کنی ماهیچه مثل چربی نیست که اب بشه بلکه حجم پیدا میکنه و فرم میگیره 

دکترای خانوم رو پیشنهاد نمی کنم بهت اصلا

من خودم پیش دکتر سهراب مرادی عمل کردم و واقعا راضی ام چون هم هزینه های عملشون مناسب بود و هم این که کارشون خوبه

آدرس پیج پرایوت اینستاشو میذارم برات اونجا نمونه کارهاشو میذاره

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

دکتر خانم راستش من نمی شناسم ولی دکتر مهدی آریانا دیگه فکر کنم شناخته شدست تو این زمینه خیلی دکتر خوبی هستن من پروتز کردم پیششون. تو سایتشون دیدم مشاوره آنلاین گذاشتن جدیدا که رایگانه توی واتس اپ. بهشون پیام میدی یکسری اطلاعات مختصر میخوان میفرستی براشون مشاوره رایگان دریافت می کنی. شماره واتس اپش اینه 09369366110.

اطلاعاتشم اینا بود

-یک متن کوتاه که شامل سن ، جنسیت ، تعداد زایمان در بانوان ، وجود بیماری خاص ، دارو های درحال مصرف ، و مشکل موجود و درخواست نوع جراحی باشد.
-تصاویری از زاویه روبه رو و نیم رخ که حتما توسط شخص دیگری گرفته شده باشد دارای کیفیت مناسب باشد

تو عکس هم لازم نیست صورتتون باشه میتونین کامل مات کنین

2790
2778
2791
2779
2792