2821
2789
عنوان

فیزیک کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 62 پست
نه سال سوم چیکار کنم مجبورم خیلی افسرده شدمممم خیلی نمیدونم چیکار کمم 

گلم من خودم مشاور کنکورم. تقریبا خوب میخونی. ولی چون ماهای اخره بهتره هرروز تمام درسارو بخونی یکم برنامتو تغییر بدی اوکیه. ۳ساعت شیمی بخون. ۳ ساعت و نیم یا ۴ ساعت زیست. هم اینکه بازدهیت واسه این ۲ درس بالامیره هم اینکه جاواسه یکی دو درس دیگه باز میشه ولی تاکید میکنم ریاضی فیزیکت رو هرروز بخون چون درس تخصصیه

گلم من خودم مشاور کنکورم. تقریبا خوب میخونی. ولی چون ماهای اخره بهتره هرروز تمام درسارو بخونی یکم بر ...

الان من شیمی یازدهمو تموم کردم دهمم درس اول و دومو خیلی وقت پیش خودندم که باید دوره کنم

بنطرتون میرسم دوازدهمو با ۳ ساعت هرروز بخونم بعد میخوام ریاضی و فیزیک و یه روز درمیون بخونم

زیستم میترسم نرسم بنطرتون برای رتبه ۶۰۰۰ چیارو اززیست حذف کنم چون تواین مدت نمیرسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم من خودم مشاور کنکورم. تقریبا خوب میخونی. ولی چون ماهای اخره بهتره هرروز تمام درسارو بخونی یکم بر ...

سلام عزیزم ببخشید میشه منم جواب بدین من الان یازدهمم میتونم تا قبل تیر ده و یازده رو ببندم؟🥺

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
الان من شیمی یازدهمو تموم کردم دهمم درس اول و دومو خیلی وقت پیش خودندم که باید دوره کنم بنطرتون میر ...

بستگی ب پایت داره تو زیست ببین میتونی با روزی ۳ ساعت دوازدهم رو بخونی یانه. من خودم زمانی ک کنکور داشتم باروزی ۳ساعت یا ۴ ساعت هرهفته بیشتر از ی فصل زیست رو میخوندم

بستگی ب پایت داره تو زیست ببین میتونی با روزی ۳ ساعت دوازدهم رو بخونی یانه. من خودم زمانی ک کنکور دا ...

نه کند خوانم هستم اگ بتونم بخونم میتونم همه فصلارو جمع کنم ولی واقعا نمیتونم

سلام عزیزم ببخشید میشه منم جواب بدین من الان یازدهمم میتونم تا قبل تیر ده و یازده رو ببندم؟🥺

دهم رو نخوندی؟ ببین عزیزم فعلا فقط و فقط یازدهم رو عالی بخون چون معدل واست مهمه. بیشتر خواستی سعی کن فصلهای مهم از دهم حالا توی زیست فیزیک شیمی ریاضی فرقی نمیکنه اونارو تمرین کن فصلهایی ک میدونی نقطه ضعفت هستن. و اینکه سعی کن روی ساعت مطالعه تمرین کنی. عادت کنی ب اینکه روزی ۱۰ساعت درس بخونی. تابستون ک شد میتونی قشنگ ۲پایه رو جمع کنی

نه کند خوانم هستم اگ بتونم بخونم میتونم همه فصلارو جمع کنم ولی واقعا نمیتونم

خب پس زیستت رو ۴ ساعت بخون. سعی کن سرعتت رو ببری بالا. باوسواس نخونی ک کند پیش بری. همچنان هم تاکیدم ب اینه ک ریاضی و فیزیک رو هرروز بخونی نه یک روز درمیون

سوالهای کنکور ترکیبی هستن نمیشه با خوندن چندفصل به این درصد امیدوار بود  سه ماه تا کنکور مونده ...

سوالهای ترکیبی فیزیک رو بگید ما هم یاد بگیریم 🤔 

کلا دو سه تا هم ترکیبی نمیاد 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
دهم رو نخوندی؟ ببین عزیزم فعلا فقط و فقط یازدهم رو عالی بخون چون معدل واست مهمه. بیشتر خواستی سعی کن ...

نه دهم یک سوم شیمیشو و اندازه ۴۰ درصد اینام حسابان بلدم فیزیکش و هندسش اصلا 

یازدهم عالی خوندم ترم یک ترم دو تست نزدم تو عید و این ۱۰ روز میخواستم ببینم میشه جمع کرد 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
خب پس زیستت رو ۴ ساعت بخون. سعی کن سرعتت رو ببری بالا. باوسواس نخونی ک کند پیش بری. همچنان هم تاکیدم ...

چطوری اخه تاییم خیلی بالا نمیره 

خسته نمیشم 

کدوم فصلای زیستو حذف کنم من ژنتیکو کلا میخوام خذف کنم

فعلا بیشتر تمرکزت رو یازدهمت باشه

مرسی از راهنماییتونن