راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چند وقتته عزیزم. خونریزی در چ حده؟ چرا شیاف نمیذاری ک سقط نشه،
به دکتر گفتم گفت بتات خیلی پایین بوده توی تاپیکام هست اول ۳۲-بعدم ۷۱ بود باید الان ۶ هفته میشدم دقیقا.چون بتام پایین بود گفتن احتمال خارج از رحمی زیاده ولی سونو نشون نداد چون زود بود دکترم امروز گفت اگه خونریزی داری و دردت زیاد نیست بذار سقط بشه چون احتمالا خارج از رحمی بوده شنبه ام برو سونو مشخص بشه
لرز ندارم دقیقا حالت پریود دارم.خونریزیش چند روز طول میکشه عزیزم میدونی؟
خواهرشوهرمنم دقیقا همینطوری شده بودوسقط شد... تا۱۳روزیابیشترلک بینی داشت تاکامل دفع شد
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خواهرشوهرمنم دقیقا همینطوری شده بودوسقط شد... تا۱۳روزیابیشترلک بینی داشت تاکامل دفع شد
بعد از ۸-۹ ماه اقدام خوشحال شده بودم که باردار شدم و مشکلی ندارم،ولی انگار یه مشکلی دارم که اینطوری شد دکترم از اولش گفت نرمال نیست بارداریت چون بتات خیلی پایینه
اره خیلی زود بود اخه اون موقع ۴ هفته و ۶ روزم بود با حسابی که میگن از تاریخ پریود باید انجام بشه.بتامم خیلی پایین بود ۳۲ بود که فکر کنم باید زیادتر باشه تا معلوم بشه