2777
2789
عنوان

مرد زن دار

126 بازدید | 14 پست

بچها دوستم عاشق ی مرد زن دار شده ...

میگه خیلی مهربونه عاشقشم دو ساله با همن ..

میگه ی بچه داره ک بچش مشکل داره زنشم دوس نداره 

زنش هم راضیه ک شوهرش بره زن بگیره ..

میگه دو ساله باهمیم و با هم خیلی اوکی ایم و پولدارم هس

خانواده هامونم راضین یجورایی 

واقعا شرایط سخت نیس واسه آیندشون و تصمیم چجوری گرفتن اینا؟

هیچ زنی راضی نمیشه عزیزم مثل سگ دروغ گفته 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستتو حقشه مرده دست خورده باهاش باشه

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

حالم از دوستت بهم میخوره هرزه ی ترشیده 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

اخه کدوم مرد که میگه من عاشق زنمم ولی توروهم میخوام اگه ازدواجم بکنن مطمعن باش باتو تو خونه جنگو بزن وبکوب داره ولی با دخترای دیگه لاس میزنه و ادعایه عاشقیش میشه الهی بمیرن اینجور مردا

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

با عرض معذرت دوستت خیلی بیشعوره و برای اینکه ابروش پیشه تو نره اینجوری گفته باید دار زد این زنایی که میرن تو زندگی مرد متاهل مرد اینجوری داریمااا که بره تو زندگی یه زن متاهل ولی متاسفانه زنا بیشترن و هرزه محسوب میشن

با عرض معذرت دوستت خیلی بیشعوره و برای اینکه ابروش پیشه تو نره اینجوری گفته باید دار زد این زنایی که ...

چی بگم والا بهش گفتم اشتباه میکنی گفت من تصمیمم گرفتم 

چی بگم والا بهش گفتم اشتباه میکنی گفت من تصمیمم گرفتم 

آیه قرانه که میگه مکر نکنید که خدا بهترین مکر کننده هست خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بنده هاش نه اون بچه چه گناهی کرده خدا خوب میدونه چه مکری بهش کنه که بدبخت بشه 

حالا خوبه ترشیده نیس همسن خودمه ۱۵ سال تفاوت سنیشونه موندم واقعا عشقی بینشونه! 

ترشیده هم کلمه مناسبتی نیس عزیزم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔