2777
2789
عنوان

اشعه گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 27 پست
عزیز دلم از اعماق وجودم درکت میکنم چون اینارو منم کشیدم.لحظه ای که بچم ناباورانه بدنیا اومد و بچه رو ...

ابجی جون الان نی نی اتون به سلامتی هست؟ 

من که هردوتا دخمل بودن . دلیل سقطم استرس وفشار عصبی زیاد بود .

بچه که اومد بیرون ماما رفت تلفن جواب بده به خیال اینکه دکترمه بعدش یکم دیر اومد وجفت رفت بالا . هرکاری میکردن جفت نمیومد . باورت نمیشه ابجی بند ناف میگرفتن میکشیدنااااا حس میکردم دل وروده هام داره میاد بیرون همراه خونریزی فوق العاده شدید که کلا نفسم یه بار قطع شد .شاید هیچکس باورنکنه ولی بعد یکم خودم دیدم رو تخت دراز کشیدم و پرستاره هول شده. بود از یه نقطه بالا خیلی بلند میدیدم همه چیو بعدش یهو نمیدونم چی شد در شدید خیلی شدیدی منو گرفت  تنها چیزی که یادمه این بود که پرستاره ماسک اکسیژن رو میزد به دهنم منم ناخودآگاه میکندمش به زور نگه داشته بودن و همونطور که میبردن تو اتاق عمل اینقده ازم خون میرفتم راهرو بیمارستان خونی شده بود .

ابجی جون الان نی نی اتون به سلامتی هست؟  من که هردوتا دخمل بودن . دلیل سقطم استرس وفشار عصبی ز ...

یا خدا مادر شدن چه سخته و مادر بودن هم خیلی خیلی سختتر.چرا فشار عصبی داشتی اخه؟هردوبار همین مشکل؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا خدا مادر شدن چه سخته و مادر بودن هم خیلی خیلی سختتر.چرا فشار عصبی داشتی اخه؟هردوبار همین مشکل؟

دیگه شوهرم درکم نمیکرد. اخه میدونی ابجی من کلا یکم حساسم درمواقع عادی. وقتی هم حامله میشم فوق العاده حساس میشم.

دیگه شوهرم درکم نمیکرد. اخه میدونی ابجی من کلا یکم حساسم درمواقع عادی. وقتی هم حامله میشم فوق العاده ...

نکنه خردادی هستی چون دقیقا منم چنین خصلتی دارم.منم بشدت فشار عصبی بالایی داشتم تو این بارداریم ینی علتش همین بوده؟

نه تیرماهیم . اره  استرس زیاد باعث ترشح هورمون زایمان میشه .

من الان دو تا دختر دارم اولی خیلی خیلی دوران پر استرسی داشتم هفت ماهه بدنیا اومد.دومیش اوضاعم خوب بود کامل بود ماهش .سومی هم دوران افتضاحی بود شش ماهه از دست دادم متاسفانه

من الان دو تا دختر دارم اولی خیلی خیلی دوران پر استرسی داشتم هفت ماهه بدنیا اومد.دومیش اوضاعم خوب بو ...

اخی خداحفظشون کنه دوتافرشته نازت رو . ابجی گلم ببین اصلا نگران. نباش به خودت برس استراحت کن فعلا . 

پسته وبادوم وچیزای تقویتی بخور انشاالله بعد یکم که استراحت کردی اقدام کن یه پسمل کاکل زری هم بیاری .  اصلا اصلا نگران نباش وناراحت نباش . به این فکرکن که یه در تو بهشت داری  ابجی جووووونم 😘😘

اخی خداحفظشون کنه دوتافرشته نازت رو . ابجی گلم ببین اصلا نگران. نباش به خودت برس استراحت کن فعلا .&n ...

ممنونم عزیز دلم از حرفای قشنگ و پر از انرژیت.دعا میکنم تو این سال جدید یه کوچولوی ناز بیاد بغلت

ممنونم عزیز دلم از حرفای قشنگ و پر از انرژیت.دعا میکنم تو این سال جدید یه کوچولوی ناز بیاد بغلت

فدات ابجی گلم ممنون عزیزم منم برات دعا میکنم امسال بهترین اتفاقات ممکن برات. بیفته تا دلت شاد باشه همیشه ولبت خندون . ممنون عزیزم😘😘🌺🌺🌸🌸🌸