2777
2789
عنوان

سقط شده؟

214 بازدید | 9 پست

من اولین روزی که ازمایش دادم بعد از ۵روز تاخیر بتام ۳۲ بود ۴۸ ساعت بعد ۷۱.رفتم سونو ساک رو‌ندیدن لکه بینی پیدا کردم از شبش.تا دیروز که پیاده رویم یه ذره زیادی شد و پله زیاد داشت جاهایی که رفتم ولی خیلی اروم میرفتم اومدم خونه دیدم اندازه یه کف دست خونریزی بود رو پدم.سقط شده بنظرتون یا خارج از رحمیم؟دکتر بهم گفت فردا برو سونو.بنظرتون ازمایشم برم ببینم بتا اومده پایین سقط شده یا نه؟

کسی که لکه بینی داره فقط باید استراحت باشه و شیافت استفاده کنه

برو سنو انشالله که حالش خوب باشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اخرشب قطع شدبازامروزبالخته اومددردندارم شیاف هم میزارم

وقتی لخته داری برو سونو ببین چه خبره.مشکوکه.من خودمم سابقه چندتا سقط داشتم.یکیش خیلی درد داشت که کلی اه و ناله کردم.یکیش اصلا نفهمیدم یهو حس کردم یه چیز داره میاد.یکیش هم درد کمی داشتم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
وقتی لخته داری برو سونو ببین چه خبره.مشکوکه.من خودمم سابقه چندتا سقط داشتم.یکیش خیلی درد داشت که کلی ...

یه هفته نشدک رفتم سنوساک ومایه زردودیدگفت برای قلبش زوده ک دوروزبعدش خون ریزی کردم رفته بودم حموم

یه هفته نشدک رفتم سنوساک ومایه زردودیدگفت برای قلبش زوده ک دوروزبعدش خون ریزی کردم رفته بودم حموم

انشالله چیزی نباشه.فعلا فقط استراحت مطلق باش و شیافت استفاده کن 

خون لخته که ندیدی؟ درسته؟ اگه لخته نباشه جای امیدواری هست.

یه چنتالخته کوچیک بود

چی بگم.فعلا استراحت کن و هرچه سریعتر برو دکتر ببینی اوضاعت چطوره

انشالله مشکلی نباشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز