نازیلاوآریا مدیر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 53 پست نظر بدید موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم 1400/12/20 | 10:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیلاوآریا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 هر چی خدا بخواد برام دعا کن عزیزم ان شاء الله شما هم هر چه سریع تر صاحب اولاد سالم و ص ... ممنون عزیزم ، همچنین شما ❤️🤍 موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
امیــــــــــــدسمی عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2788 حتما برات میمونه ، بغلش میکنی و از مادر شدن لذت میبری دوستم 😍😍 قربونت برم الان از نی نی خاستم از خدا بخاد خدا نازیلا جان را مادر کنهنی نی از ما به خدا نزدیک تره از دستای خدا رها شده برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نازیلاوآریا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 قربونت برم الان از نی نی خاستم از خدا بخاد خدا نازیلا جان را مادر کنه نی نی از ما به خ ... عزززیززززززم خیلی خیلی ممنونم ازت 😍😍 واقعا حس خوبی گرفتم از دعای قشنگت 🤍❤️🤍❤️ موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نازیلاوآریا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 دوستانی که این تایپیک میخونن ، امروز بی بی گذاشتم منفی شد ☺️ موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فافاری عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2389 عزیزم رفتی آزمایشگاه...بارداری انشاالله ...بهم بگو دلم پیشته خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
نازیلاوآریا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 عزیزم رفتی آزمایشگاه...بارداری انشاالله ...بهم بگو دلم پیشته نه عزیزم نرفتم ولی الان یه لک اومد ، دارم پریود میشم دیگه ، صبح هم بی بی گذاشتم منفی بود ، مرسی عزیزم که یادم بودی مهربون 🥰🥰♥️♥️♥️♥️🦋🦋🦋 موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فافاری عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2389 نه عزیزم نرفتم ولی الان یه لک اومد ، دارم پریود میشم دیگه ، صبح هم بی بی گذاشتم منفی بود ، مرسی عزیز ... شاید لک بارداری باشه ....انشاالله به خواسته دلت برسی خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
نازیلاوآریا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2612 شاید لک بارداری باشه ....انشاالله به خواسته دلت برسی مرررسی فدات بشم ولی پریود شدم 🥰 انشالله ماه بعد موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فافاری عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2389 مرررسی فدات بشم ولی پریود شدم 🥰 انشالله ماه بعد انشاالله...بهترینها نصیب دل مهربونت خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲