2777
2789
من شمارو یادمه تو تاپیک میکرواینجکشن  اگر اشتباه نکنم باردار شدید وسقط کردین براثر حاملگی  ...

فدااات با ivf پوچ نبود ، قلبش هم زد ولی وایستاد ولی ماه قبل بارداری شیمیایی بود ، کلا داستان دارم با این بچه دار شدن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اگه پریودی هات نامنظم احتمال داره ، نمیشه تشخیص داد کی تخمک گذاری انجام میشه

اصلا دیگه ترشح ندارم 😩

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدااات با ivf پوچ نبود ، قلبش هم زد ولی وایستاد ولی ماه قبل بارداری شیمیایی بود ، کلا داستان دارم با ...

یادم نبود دقیق ولی من خواننده خاموش تاپیک بودم همه رو میخوندم آخه خودمم درگیر این روزا 5 سال بودم و حامله شدم اگر خدا بهم کمک کنه امروز 12 هفتمه 

عزیزم حتما ی آزمایش ایمنی و انعقاد قبل هر اقدام بکن 

هر سقطی ک میشه صدمه زیادی به رحمتون وارد میشه هم روحی هم جسمی صربه می‌بینید 

منم دومرتبه حاملگی سقط داشتم

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدا کنه عزیزم ، به خدا بدبختی کشیدم ولی بوه دار نمیشیم ، دیگه خسته شدم  ماه قبل که بارداری شیم ...

خدا دامنت و سبز کنه انشاالله ...زن داداشم منم ده ساله چشم انتظاره ای وی اف کرد اونم منفی شد این ماه ..کلی براش ناراحتی کردم ...خدا به حق بزرگی و عظمت خودش هم شما هم زنداداشم هم همه اونایی که بچه میخان و به زودی زود صاحب اولاد پاک و سالم کنه ..انشاالله ...عزیزم اگه مثبت شد بهم بگو برات صلوات نذر کردم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
خواهش میکنم...ناراحت نباش...چند روز دیگه صبر کن...باز بزن... طبق تجربیات زیاد من از بی بی چک این عک ...

خودمم از این تجربه ها داشتم ، تازه مثبت کامل رفتم آزمایش دادم منفی بوده 😂😂😂 ناراحت نیستم ولی وسواس بی بی چک گرفتم ، باید بزارم تا پریود بشم 😎

خدا دامنت و سبز کنه انشاالله ...زن داداشم منم ده ساله چشم انتظاره ای وی اف کرد اونم منفی شد این ماه ...

فدااات بشم مررسی ، خدا دامن زن داداش تو رو هم سبز کنه عزیزم ، منم براش دعا میکنم ♥️♥️🤍♥️🤍♥️

یادم نبود دقیق ولی من خواننده خاموش تاپیک بودم همه رو میخوندم آخه خودمم درگیر این روزا 5 سال بودم و ...

عزززیزم مبااارکه 😍😍 خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات ، خدا نگهدارش باشه عزیزم ،سالم بغلش بگیری ، طبیعی باردار شدی ؟ 

یادم نبود دقیق ولی من خواننده خاموش تاپیک بودم همه رو میخوندم آخه خودمم درگیر این روزا 5 سال بودم و ...

آزمایش انعقادی دادم مشکلی نداشتم ولی ایمنی ندادم هنوز ، بعد عید میرم سراغش به امید خدا

عزززیزم مبااارکه 😍😍 خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات ، خدا نگهدارش باشه عزیزم ،سالم بغلش بگیری ، طبیع ...

من نه طبیعی نه... 

قسمت خودت ب امید خدا دعاکن برام حفظش کنه خدا

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آزمایش انعقادی دادم مشکلی نداشتم ولی ایمنی ندادم هنوز ، بعد عید میرم سراغش به امید خدا

آزمایشی راه حتماااا بده 

من خودم مشکل ایمنی انعقادی داشتم

به ترشح نیست عزیزم ، من ماه قبل باردار بودم اصلا ترشح نداشتم ، باید خدا بخواد

هر چی خدا بخواد 

برام دعا کن عزیزم 

ان شاء الله شما هم هر چه سریع تر صاحب اولاد سالم و صالح بشی 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
من نه طبیعی نه...  قسمت خودت ب امید خدا دعاکن برام حفظش کنه خدا

حتما برات میمونه ، بغلش میکنی و از مادر شدن لذت میبری دوستم 😍😍