2777
2789
جای خط دوم درست نیس و کمرنگ ایشالله به زودی زود به ارزوتون برسید😘😘😘

دقیقااا به خاطر همین تایپیک زدم ، چرا جای خط دوم درست نیست ؟ ببین حالا تو عکس معلوم نیست ولی خط صاف و واضح داره ، هرچند صورتی رنگ نیست ولی چرا اون بالا ؟😂😂 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا موعدم ، هنوز نگذشته  ولی خیلی علائم پریودی دارم ، فکر کنم پریود بشم

پس قبل موعد زدی ای کلک پس بارداری دیگه قبل موعد هاله بندازه اونم کمرنگ احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری..انرژی مثبت بده سمت  خودت بگو حتما باردارم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

منفی...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
پس قبل موعد زدی ای کلک پس بارداری دیگه قبل موعد هاله بندازه اونم کمرنگ احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری ...

خدا کنه عزیزم ، به خدا بدبختی کشیدم ولی بوه دار نمیشیم ، دیگه خسته شدم 

ماه قبل که بارداری شیمیایی داشتم روز26 سیکلم قشنگ خط صورتی قشنگی افتاده بود 

سلام عزیزان یه سوال دارم من حدودا روز ۹ پریودی ترشحات خیلی زیادی داشتم که احتمال می دم تخمک گذاریم باشه حدودا ۱۲ روز بعدش یعنی روز ۲۱ سیکلم اقدام داشتم و پریودیم خیلی نامنظمه به نظرتون احتمال بارداری هست؟ اون موقع اصلا تخمکی بوده؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹

من شمارو یادمه تو تاپیک میکرواینجکشن 

اگر اشتباه نکنم باردار شدید وسقط کردین براثر حاملگی 

پوچ

امیدوارم امام زمان بهت عیدیشو بده  

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزان یه سوال دارم من حدودا روز ۹ پریودی ترشحات خیلی زیادی داشتم که احتمال می دم تخمک گذاریم ب ...

اگه پریودی هات نامنظم احتمال داره ، نمیشه تشخیص داد کی تخمک گذاری انجام میشه

سلام گلم ، ممنون جواب دادی ، برام دعا کن دامنم سبز بشه ، خیلی ساله منتظرم♥️

مطمعنم به زودی خبرای خوبی میشنوی به خدا بسپار امیدوارم امام زمان ضامنت بشه به حق این ماه زیبا

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم پاسخ دادید 

خواهش میکنم...ناراحت نباش...چند روز دیگه صبر کن...باز بزن...

طبق تجربیات زیاد من از بی بی چک این عکس...منفیه...

ان شاالله سلامتی باشه...همه چیز با کمک خدا و زمان حل میشه...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁