2777
2789
عنوان

صبحی عجیب برای خانواده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
والا من یه بار صبح پسرم بردم مدرسه شروع کردم خونه تکونی حال و پرده رو شستم نصب کردم مبلهارو جابه جا ...

😂😂زن ها وقتی به نت وصل نیستن کاری ترمیشن

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
چقدر واسه مامان بابات خوشحال شدم  طفلکی هاا حالا هر از گاهی صبحانه درست کن خوشحال بشن

خودمم خندم گرفته بود از این همه خوشحالیشون گفتم واقعا انقدر تنبلم که کار به این کوچیکی اینقدر خوشحالشون کرد مامان بابام هردوشون نماز خونن ولی هیچوقت منو مجبور به نماز خوندن نکردن امروز که خوندم واقا دیدم چقدر خوشحال شدن و خودمم حس خوبی داشتم نمیدونم این حس از کجا بود بعد حالا اگه خدا قبول کنه از این به بعد میخوام نماز بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم خندم گرفته بود از این همه خوشحالیشون گفتم واقعا انقدر تنبلم که کار به این کوچیکی اینقدر خوشحال ...

مآسمان بابای خوبی داری  هیچوقت واسه نماز روزت نکردن دعا کردن که نماز خون بشی

توروخدا بعد نمازت واسه من دعا کن چند سالته عزیزم؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مآسمان بابای خوبی داری  هیچوقت واسه نماز روزت نکردن دعا کردن که نماز خون بشی توروخدا بعد نمازت ...

اره واقعا خیلی مامان بابامو دوست دارم بابام خیلی دختر دوسته میگه خدا هرکیو دوس داره بهش دختر میده 

حتما عزیزم اسمتو اگه بگی ممنون میشم که سر نماز اسمتو بیارم

۱۸سالمه

اره واقعا خیلی بابامو دوست دارم بابام خیلی دختر دوسته میگه خدا هرکیو دوس داره بهش دختر میده  ح ...

صدام میکنن الی🙏🏼🙏🏼

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊