2777
2789
عنوان

آزواسپرمی

2204 بازدید | 35 پست

کسی هست شوهرش آزواسپرمی باشه چه اقداماتی انجام دادید؟لطفا اگه اطلاعات ندارید سوال نکنید که چی هست و اینا روحیم خرابه ناراحت میشم مرسی که درک میکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال همسر من الیگو اسپرمه خیلی رعایت کرد تغیری نکرد. ما آی وی اف کردیم. 

در اصل مشکلش نداشتن اسپرم نیست مادرزادی سمت‌چپ لوله نداره که اسپرم بیاد بیرون و سمت راستم گرفته شده لوله اش حتی سمت چپ کلیه ام نداره خودشم نمیدونسته حتی دوسه روزه فهمیدیم به ماام گفتن باید از بیضه نمونه برداریم اگه اسپرم خوب بود آی وی اف کنیم

مثبت شد گلم؟مورد همسر خیلی خاصه

بله مثبت شدم ولی نی نیم رشدش توی ۷ هفته متوقف شد.

اصلا ناراحت نباشیا تاپیک بارداری با میکرو بیا خیلیا رو میشناسم که با آزو اسپرمی الان مامان شدن. سعی کن برای تغذیش خیلی رعایت کنه سخته ولی مجبوری دیگه تحمل کنید یه مدت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
در اصل مشکلش نداشتن اسپرم نیست مادرزادی سمت‌چپ لوله نداره که اسپرم بیاد بیرون و سمت راستم گرفته شده ...

خب نگران نباش تسه میکنن یا از بافت بیضه یه خراش میدن و صد در صد توش اسپرم هست زودتر انجام بدید چون اسپرم هر چی میری جلوتر داغونتر میشه 

انشاالله اینسری دیگه مثبت بشه بسلامتی ام بیاد بغلت😍

فدات بشم فعلا دعام کن که راحت سقط بشه و دفع بشه 😭😭

انشالله به حق فاطمه زهرا خودتم به زودی زود مامان بشی 

خب نگران نباش تسه میکنن یا از بافت بیضه یه خراش میدن و صد در صد توش اسپرم هست زودتر انجام بدید چون ا ...

اره دوشنبه وقت گرفتیم مرکز ابن سینا انجام بدن براش.آی وی اف خیلی سخته؟عوارض نداره؟

فدات بشم فعلا دعام کن که راحت سقط بشه و دفع بشه 😭😭 انشالله به حق فاطمه زهرا خودتم به زودی زود مام ...

تازه داری سقط میکنی فکر کردم برای قبلا....عزیزمم انشاالله خدا کمکت کنه

اره دوشنبه وقت گرفتیم مرکز ابن سینا انجام بدن براش.آی وی اف خیلی سخته؟عوارض نداره؟

خودت سالمی کلا چکاب شدی؟

نه اصلا سخت نیست منم اولش خیلی میترسیدم ولی دوباره تا حالا انجام دادم. یه بار مرکز ابن سینا یه بار دیگه هم بیمارستان عرفان. ببین آمپولا هورمونی هستن یکم عوارض داره ولی گذراس مثله یکم ریزش مو میاره یکم چاقی یا حالات افسردگی البته همه اینا یه جا برای یه نفر نیست نگران نباش میگذره

خودت سالمی کلا چکاب شدی؟ نه اصلا سخت نیست منم اولش خیلی میترسیدم ولی دوباره تا حالا انجام دادم. یه ...

نه خودمم یه فیبروم دارم از اون خیلی ترس دارم تنبلی خفیفم دارم ولی پریودم منظم البته تنبلی ام بخاطر اینبود که تیروییدم کم کار شده بود که الان کنترل شده