من وقتی خوابم به هم میریزه افسرده میشم. الان چند روزه یه سری مسائل برام پیش اومده کات و اینا یکم ناراحتم. واسه همین شبا تا صبح بیدارم از اون ور تا ظهر خواب. درس خوندنم غذا خوردنم ورزشم همه چی به هم ریخته هر کاری هم میکنم شبا خوابم نمیبره خیلی کلافه ام چیکار کنم 😕
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میخام برم اتاقم بگیرم بخابم صبح ازمون دارم😭😂 عزیزم چند روز باید ظهرا رو نخوابی سخته ولی میشه که ش ...
الهی عزیزم کاش بیدار میشدن میتونستی بری😕
من ظهرا اصلا نمیخوابم، تا قبل این موضوع هم شبا با شیر گرم میخوابیدم خیلی خوب بود. ولی الان چند شبه اینجوری شدم خیلی حالم بده فقط دلم میخواد زندگیم به روال قبل برگرده 🥺
نه دولتی قبول نشده بودم که، دانشگاه آزاد بودم ولی خب در کل رشته خیلی سختی بود و اینکه اصلا هم علاقه نداشتم اون موقع درست نمیتونستم تصمیم بگیرم. الآن هم میخوام ببینم علوم تغذیه قبول میشم یا نه. شما دوس داری چه رشته ای بیاری ؟
اها اره رشته سختیه مخصوصا که علاقه نباشه براتون آروزوی موفقیت دارم🤗❤️ من خیلی دوس دارم داروسازی ...
مرسی گل شمام موفق باشی 😘 مطمئنم قبول میشی عزیزم از تلاش دست نکش 💚🤗 میدونی من همیشه چیزایی که واسه زندگیم میخواستم رو خدا بهم داده فقط کافی بوده بخوام و براش تلاش کنم خدا هم بهم بده. برا همین باور دارم کسی که از ته دل واسه رویاش تلاش کنه خدا بهش میده.
چقدرقشنگ گفتید🤩💜 خیلی ممنونم ازتون 😘❤️ منم این آرزو رو برای شما دارم🙌💞 راستی شما چی می ...
قربونت عزیزم بهترین ها برات ❤️😘🤗 من دلم میخواد علوم تغذیه قبول بشم. دی ماه تازه تصمیم گرفتم به خوندن و زیست خیلی برام جدیده و حجیم اگه خدای نکرده امسال قبول نشم سال دیگه هم میمونم پشت کنکور. شمام برا من دعا کن 💚✨