2789
عنوان

باید سقط کنم 😔...

951 بازدید | 41 پست

باهمسرم غریبه ایم بارداری اولم خداروشکر همه چی خوب بود، آن تی دخترم مناسب بود تو سونوی اول و دکترم گفت نیاز آزمایش ژنتیک نیست و الان دخترم دوسال نیم هست، سال 98 سزارین شدم

بارداری دومم آذر 1400 سونوی اول آن تی بالا بود دکتر آزمایش ژنتیک داد ک ریسکم بالا بود و برام آمینوسنتز داد و جواب اول شفاهی گفتن بچه سندروم هست و باید سقط بشه سه ملیون گرفتن ک ج دوم رو زودتر آماده کنن ک بتونم زودتر از هفته 19 سقط کنم و پزشکی قانونی مجوز بده. 

خیلی داغونم، اول ازهمه اینکه ماغریبه ایم و سندروم داون عجیبه برامون ک چطور شد اینجوری شد 

میدونم ‌اید بگید انشالا دوباره باردارشی، اما من هفته 17 هستم و تواین چهارماه عذاب و رنج کشیدم ویاردبارداری شدید، هرروز سرم، هرروز گ‌شنه، هرروز تهوع و بالا آوردن، خوشحال بودم چهارماه بارداریم گذشت و پنج ماه دیگه پسذمو بغل میکنم و دخترم از تنهایی درمیاد..... الان زندگیم ب هم ریخته بخاطر حالم همه ناراحتن چون عذاب کشیدم تا این ویارم ی کم، کم شد ک حالام باید سقط کنم...... نمیدونم درد داره، چ کنم، کورتاژ چیه چی در انتطار مه

برام دعاکنید دلم گرفته حرفم طولانی شد 😔

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگزره قوی باش از مشکلاتت فرار نکن به این فک کن تو الان با استفاده از تکنولوژی فهمیدی این بچه نباید بدنیا بیاد و این جای شکر داره مجبور نیستی ی عمر زره زره اب شدن خودتو بچتو ببینی 

میتونی سقط نکنی اما بزرگ کردن یه بچه سندروم دان سخته

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

دقیفا حال و روز دو سال پیش من رو توصیف کردی، 

بمیرم برای دلت.... خیلی سخته ولی خوبیش اینه که میگذره، خدا بزرگه، صبرشو به من داد به تو هم   میده

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

همه چیو بسپار به خدا

واقعا سخته..

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
خدا بهت صبر بده من ۱۰ هفته فهمیدم داغون شدم الانم در حال سقطم خیلی متاسفم برای آرامش دلت صلوات میفرس ...

توام مث من داداشت فوت کرده😭

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
دقیفا حال و روز دو سال پیش من رو توصیف کردی،  بمیرم برای دلت.... خیلی سخته ولی خوبیش اینه که م ...

خدانکنه عزیزم ممنونم ازت، میگذره ولی ب سختی بارداری اولمم ویارم ناجور بود باین ویار میترسم ازبارداری خیلی سخته، وقتیم ک گفتن سقط روزگار ن برا خودم گذاشتم ن بقبه، پدرم میگه شوهرتو گیر کردی گناه داره، اما میگم شاید اگر ویارم آنقدر زیاد نبود آنقدر بهم تمیریختم، شماکورتاژ کردید؟ چجوری درد داره ی کم میگی برام 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

دختر عموی منم بچه اولش سالمه بچه دومش سندروم بود سقط کرد با شوهرشم غریبه س