2789
عنوان

اعتقاد داری؟

345 بازدید | 22 پست

شما به دعا اعتقاد داری؟

یه سید‌هست‌نزدیکای خونمون طالع بقیه رو‌میبینه 

برای من گفت یکی برات فلان سال فلان ماه برازندگیت دعا کرده مشخصات طرفو گفت ولی اسم نگفت خیلی ذهنمو درگیر کرده چرا باید یکی همچین کاری کنه؟ یاواقعا تاثیر داره؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پیشگوی من میگوید خداوند بعد از خلقت انسان به او ذهن داده تا در مواقع سختی از او کمک بگیرد و خدا تا لحظه مرگ هیچ ارتباطی با انسان ندارد و دعا مثل اکسپلورر بدون اینترنت است و به هیچ کس نمیرسد

برای هم دعای خوب بکنیم چرا اما اینکه میگن بلا سرت میاره و چه کاری هایی کرده و .... نه 

وقتی یه برگ بدون خواست خدا از درخت نمیفته چطور میشه کنترل زندگی دیگران رو به دست گرفت ، اینطوری که هرکی هر بلایی سر هرکی دلش خواست میتونه بیاره

من اصلا اعتقاد ندارم

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671