برای من گفت یکی برات فلان سال فلان ماه برازندگیت دعا کرده مشخصات طرفو گفت ولی اسم نگفت خیلی ذهنمو درگیر کرده چرا باید یکی همچین کاری کنه؟ یاواقعا تاثیر داره؟
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
پیشگوی من میگوید خداوند بعد از خلقت انسان به او ذهن داده تا در مواقع سختی از او کمک بگیرد و خدا تا لحظه مرگ هیچ ارتباطی با انسان ندارد و دعا مثل اکسپلورر بدون اینترنت است و به هیچ کس نمیرسد
برای هم دعای خوب بکنیم چرا اما اینکه میگن بلا سرت میاره و چه کاری هایی کرده و .... نه
وقتی یه برگ بدون خواست خدا از درخت نمیفته چطور میشه کنترل زندگی دیگران رو به دست گرفت ، اینطوری که هرکی هر بلایی سر هرکی دلش خواست میتونه بیاره
من اصلا اعتقاد ندارم
#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️ آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود ناشناس:🌱 https://harfeto.timefriend.net/16537800050671
والا این چیزا وجود داره ولی وارد شدن بهش خیلی خوب نیس سعی کن مدیتیشن کنی هر روز عود روشن کنی با نمک دریایی خودتو حموم بشور قران زیاد تو خونه بخون تا اثرش بره