2821
2789
عنوان

مهمون داری ..

216 بازدید | 14 پست

سلام یک دهه هفتادی هسم...😄

از اون هایی که مهمون که داشتن اتاق رو ترجیح می‌دادن به سالن😅 و حالا که قرار عروسی کنم وحشت دارم😥 چطوری به خانواده شوهر مهمونی بدم؟ باید چیکار کنم؟ آدابش چیه؟ 

بعد یه چیز دیگه اینکه تعارف و اینهایی که انجام میدن چیه چی باید بگیم؟ 🤕... از مهمونی خوشم نمیاد ولی مثل اینکه شتری که دم خونه ی همه میخوابه 😑

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

من امشب مهمون داشتم الان ظرفها رو شستم و دارم خونه مرتب میکنم واقعا متنفرم دیگه از مهمون داری ، ازاول بنظرم زیاد مهمون دعوت نکن یا زیاد سنگ تموم نزار وقتت رو واسه خودت بزار به خودت و شوهرت و زندگیت برس

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مجرد که بودم کار خونه کم انجام میدادم آشپزی که اصلا

وقتی ازدواج کردم اولین باری که مهمون داشتم بابام زنگ زد می‌گفت میتونی غذا بزاری یا مامانت بیاد  

ولی بلد بودم الان همه از آشپزیم تعریف میکنن امروز دوست همسرم می‌گفت چقد غذاتون خوشمزه بود

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
من امشب مهمون داشتم الان ظرفها رو شستم و دارم خونه مرتب میکنم واقعا متنفرم دیگه از مهمون داری ، ازاو ...

منم خیلی دوست دارم اینطوری باشه اما مگه شوهر و مادرشوهر میذارن هنوز عروسی نکرده یه سری مهمون از شهر دیگه که میان برامون ردیف کردن.. شوهرمم خیلی مهمونی دوست داره درست برعکس من 😔☹

من مجرد که بودم کار خونه کم انجام میدادم آشپزی که اصلا وقتی ازدواج کردم اولین باری که مهمون داشتم ب ...

دعا کن منم مثل شما بشم... چون زیاد تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نزدم😄😁😅

اصلا دعوت نکن

خودشون خودشونو دعوت میکنن از طریق پسرشون از همین الان... کاش اختیارم دست  خودم بود 😔😫

دعا کن منم مثل شما بشم... چون زیاد تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نزدم😄😁😅

انشاالله یه کدبانو میشی ما همه چی بلدیم فقط از تنبلی کار نکرده بودیم⁦☺️⁩ 

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
انشاالله یه کدبانو میشی ما همه چی بلدیم فقط از تنبلی کار نکرده بودیم⁦☺️⁩ 

👌 بعد ازدواج سختتون نبود؟

منم خیلی دوست دارم اینطوری باشه اما مگه شوهر و مادرشوهر میذارن هنوز عروسی نکرده یه سری مهمون از شهر ...

عزیزم نگران شوهرت نباش چند بار که مهمون اومد و دست به جیب شد و متوجه هزینه ها شد خودشم از مهمون بدش میاد😄

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
عزیزم نگران شوهرت نباش چند بار که مهمون اومد و دست به جیب شد و متوجه هزینه ها شد خودشم از مهمون بدش ...

👌👌

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز