2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

125 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من این ماه دکترم عکس رنگی برام نوشته یک روز بعد این اینکه پری تموم شد باید برم و نزدیکی نداشته باشم فقط مشکلم اینجاست که امروز یک ماما اومد تو خونه معاینم کرد و ی روغن حیوانی داخل واژنم کرد نمیدونم الان عکس رنگی میشه رفت با این وضعیت یا نه لطفا اگه اطلاعی دارید همراهیم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قرار بود فردا وقت بگیرم،اما روز ۸ پری میشه فردا،قرصم نخوردم برای جلوگیری از عفونت، دیگه نمیتونم برم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
رفتی بگو بهشون ولی عکس رو حتما برو عالیه عالی 

تو رفتی درد داره؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
برای چی خوبه 

نمیدونم که ی پیر زن بود دستشو کشید شکمم گفت ی لولت بستش بادکش انداخت پایین کمرم یدونم  اون روغنو زد داخل واژنم گفت تا یک ماه حامله میشی 

چرا باردار نمیشی مشکل چیه ان شااالله ماه دیگه بارداری 

نمیدونم که 2 سال میشه که اومدم خونه خودم و جلوگیری نمیکنم از اولش همسرم هم واریکوسل داشت خیلی جزئی بود البته عمل کرده یک ساله