2777
2789

سلام بچه ها دختر خالم عروسیش بود حالا نه تحصیلات داره نه کار نه وضع مالی خوبی دارن هیچی ...سرکارم نمیره خیلی چاقه و به نظرم هرکسی قشنگی خودشو داره ولی اصن قشنگ نیس شوهرش یه سال از خودش کوچیکتر چه عروسی ای گرفتن واسش سرویسش فقط حالا من شوهرم واسم سرویس نخرید خیلی حسودیم شد چرا مگه من چی کم دارم آخه؟؟؟!! چرا دنیا اینجوریه چیکار میکنن که ما نمیکنیم مگه؟؟؟ منم میخوام پولامو جمع کنم خودم واسه خودم بخرم گور بابای همه حالا منه بدبخت صبح تا شب کار هرچی عیدی گرفتم امسال خرج خونه خراب شده کردم هیچی واسه خودم نموند شوهر من دلش مهمونی میخواد تو عید کل خانواده دایی عموشو دعوت کنم اوف... بی ارزشی تا کجا؟! دخترخالم نامزدم بود شوهرش واسش کم نمیذاشت نه که بگی داره هااا وضعش خوبه خرج میکنه نه آیفون میگرفت و چی چی فرمالیته و بهترین تالار ایشالله که خوشبخت شن ما که واسه همه خوب خواستیم ولی بدبختی سرمون اومدع فقط

ن حسودی نمیکردم چون چاق و زشته نباید خوشبخت بشه؟

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم

ببین حسرت زندگی کسیو نخور اینطوری پیر میشی 

زنندگیتو بساز

ببین الان حال روحیت بد میشه قید همه چیو میزنی تلاش نمیکنی بهتر از قبله؟

اینکه ناراحت شی؟

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

زندگی خودت رو با هیچ کس مقایسه نکن

برای خودت ارزش قائل باش 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

حالا اونم خوشبخت نمیشد تو زندگی تو فرقی نداشت گلم درکت میکنم آدم دلش یچیزایی رو میبینه میخواد ولی حسرت نخور خیلی بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید