simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 عنوان تبریزی ها بیاین 1323 بازدید | 52 پست مرکز عکس رنگی رحم تو تبریز رفتین؟کدومش خوبهگرانمایگان یا ساختمان بهارانتحربه عکس رنگی داشتین؟قبل و بعدش چی بخورم واسه دردش🌱💙 خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍 1400/12/20 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 شماره ۰۹۱۴ مال تبریزهستش؟؟ آره خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
802262 عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 3932 اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادمباردار هم شدم همون ماهقبلش بعد از سوم پری حتمااااااااا قرص داکسی سیکلین بخوری روزی دو تا حتما با آب فراوان بعدشم نباید دراز بکشیبعد شیاف بخر قبل عکس استفاده کن زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!
khoshtipesite عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2038 من امروز انجام دادم خیلی عذاب کشیدم چشت روز بد نبینه ..استرس بهت نمیدم شاید طاقت من کم بود ما طاقت بیار
khoshtipesite عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2038 اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادم باردار هم شدم همون ماه قبلش بعد از سوم پری حتمااااا ... عزیزم ماه بدش باردارشدی؟؟؟من امروز انجام دادم گفت یک شنبه بیا جوابشو ببر .شنبه هم اقدام دارم یعنی منم باردارمیشم؟
azaridokhtarak عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1140 آره یه شماره ۰۹۱۴ هرهفته یهم زنگ میزنه یه خانم به نظرمسن میاد همش هم میگه الهام منم میگم اشتباهه بازم زنگ میزنه امروزصبح هم زنگ زدترکی هم حرف میزنه گفتم اشتباهه گفت ببخشیدقطع کردم خودتودوست داشته باش❤
simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادم باردار هم شدم همون ماه قبلش بعد از سوم پری حتمااااا ... ممنون گلمداکسی رو چند روز قبل از عکس بخورم؟بعد عکس برای عفونت دارو نخورم؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
فاطمه_سادات79 عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1418 عزیزم من قرار بود برم مشهدم با بیهوشی ولی یه دلایلی کنسل کردم و اگ بخوام برم حتما حتماااا با بیهوشی میرم بیهوشی اونجوری هم ک فکر کنی نیست یه خواب آور قوی 20 دقیقه ای تبریز خبر ندارم چجوریه.. بهم میگن شبیه" اوزگه یاگیز '' ریحان فیلم سوگند 😍 هستم 😁🤗 گفتم یه تصوری ازم داشته باشید 😜😂😁
simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 من امروز انجام دادم خیلی عذاب کشیدم چشت روز بد نبینه ..استرس بهت نمیدم شاید طاقت من کم بود ما طاقت ب ... 😓شیاف یا ژلوفن مصرف نکرده بودیوالا من ۸ ماهه دکتر نوشته نرفتم نمیدونم واسه منی ک مشکلم سقطه خوبه یا نمشکلات رحم و کامل نشون میدا؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
802262 عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 3932 عزیزم ماه بدش باردارشدی؟؟؟من امروز انجام دادم گفت یک شنبه بیا جوابشو ببر .شنبه هم اقدام دارم ی ... انشالله انشاالله شما هم مامان میشی نه همون ماه باردار شدم اسی جون نباید استرس داشته باشی من کلا اون ماه بیخیال بودم که باردار شدم بعد اینم بگم من سالم بودم دردشم خیلی کم بود برام زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!
simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 عزیزم من قرار بود برم مشهدم با بیهوشی ولی یه دلایلی کنسل کردم و اگ بخوام برم حتما حتماااا با بیهوشی ... نمیدونم منمیکی میگه خیلی درد داره یکی میگه نه😥همراه ببرم من پس؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
khoshtipesite عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2038 😓شیاف یا ژلوفن مصرف نکرده بودی والا من ۸ ماهه دکتر نوشته نرفتم نمیدونم واسه منی ک مشکلم سقط ... ن شیاف ن ژلفون ی آمپول زد قبلش سقط داشی خب عیب نداره برو مشکلتون نشون میده
simorg مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19240 انشالله انشاالله شما هم مامان میشی نه همون ماه باردار شدم اسی جون نباید استرس داشته با ... من مشکلم سقط مکرر گلمنمیدونم فرق هیسترو گرافی و عکس چیه و کدومش بهتره،ولی مجبورم باید بدم یه موقع ناهنجار ی رحم مشخص شه خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
khoshtipesite عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2038 انشالله انشاالله شما هم مامان میشی نه همون ماه باردار شدم اسی جون نباید استرس داشته با ... چ طوری باید باشه جوابش یعنی لوله ها باز باشن میگن سالمی؟