2777
2789
عنوان

تبریزی ها بیاین

1323 بازدید | 52 پست

مرکز عکس رنگی رحم تو تبریز رفتین؟کدومش خوبه

گرانمایگان یا ساختمان بهاران

تحربه عکس رنگی داشتین؟قبل و بعدش چی بخورم واسه دردش

🌱💙

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شماره ۰۹۱۴ مال تبریزهستش؟؟

آره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادم

باردار هم شدم همون ماه

قبلش بعد از سوم پری حتمااااااااا قرص داکسی سیکلین بخوری روزی دو تا حتما با آب فراوان بعدشم نباید دراز بکشی

بعد شیاف بخر قبل عکس استفاده کن

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادم باردار هم شدم همون ماه قبلش بعد از سوم پری حتمااااا ...

عزیزم ماه بدش باردارشدی؟؟؟من امروز انجام دادم گفت یک شنبه بیا جوابشو ببر  .شنبه هم اقدام دارم یعنی منم باردارمیشم؟

آره

یه شماره ۰۹۱۴ هرهفته یهم زنگ میزنه یه خانم به نظرمسن میاد همش هم میگه الهام منم میگم اشتباهه بازم زنگ میزنه امروزصبح هم زنگ زدترکی هم حرف میزنه گفتم اشتباهه گفت ببخشیدقطع کردم

خودتودوست داشته باش❤
اسی جون من تبریزی نیستم ولی ماه پیش انجام دادم باردار هم شدم همون ماه قبلش بعد از سوم پری حتمااااا ...

ممنون گلم

داکسی رو چند روز قبل از عکس بخورم؟بعد عکس برای عفونت دارو نخورم؟

عزیزم من قرار بود برم مشهدم با بیهوشی ولی یه دلایلی کنسل کردم و اگ بخوام برم حتما حتماااا با بیهوشی میرم 

بیهوشی اونجوری هم ک فکر کنی نیست یه خواب آور قوی 20 دقیقه ای 

تبریز خبر ندارم چجوریه.. 

بهم میگن شبیه" اوزگه یاگیز ''  ریحان فیلم سوگند 😍 هستم 😁🤗 گفتم یه تصوری ازم داشته باشید 😜😂😁
من امروز انجام دادم خیلی عذاب کشیدم چشت روز بد نبینه ..استرس بهت نمیدم شاید طاقت من کم بود ما طاقت ب ...

😓شیاف یا ژلوفن مصرف نکرده بودی

والا من ۸ ماهه دکتر نوشته نرفتم 

نمیدونم واسه منی ک مشکلم سقطه خوبه یا ن

مشکلات رحم و کامل نشون میدا؟

عزیزم ماه بدش باردارشدی؟؟؟من امروز انجام دادم گفت یک شنبه بیا جوابشو ببر  .شنبه هم اقدام دارم ی ...

انشالله انشاالله شما هم مامان میشی 

نه همون ماه باردار شدم 

اسی جون نباید استرس داشته باشی من کلا اون ماه بیخیال بودم که باردار شدم بعد اینم بگم من سالم بودم دردشم خیلی کم بود برام

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

عزیزم من قرار بود برم مشهدم با بیهوشی ولی یه دلایلی کنسل کردم و اگ بخوام برم حتما حتماااا با بیهوشی ...

نمیدونم منم

یکی میگه خیلی درد داره یکی میگه نه😥همراه ببرم من پس؟

انشالله انشاالله شما هم مامان میشی  نه همون ماه باردار شدم  اسی جون نباید استرس داشته با ...

من مشکلم سقط مکرر گلم

نمیدونم فرق هیسترو گرافی و عکس چیه و کدومش بهتره،ولی مجبورم باید بدم یه موقع ناهنجار ی رحم مشخص شه