2777
2789
عنوان

جهش اسپرم

3467 بازدید | 19 پست

حدود2سال اقدامم عکس رنگی از رحم و ...انجام دادم،همسرم جهشش پایین بود و شکل اسپرم هاش واریکوسل داشت 3ماه پیش عمل کرد دیروز مجدد ازمایش داد باز جهشش پایینه و شکلش هم درست نشده

نمیدونم چ کنم،چقدر دلمون بچه میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی عذر میخوام این سوالو میپرسم منم همسرم حرکتش بشدت ضعیفه ... شما موقع ر ا ب ط ه جهش اسپرم ر ...

اون مایع مـــ ن ی که خارج میشه عادیه جهش منظور حرکت اسپرم ها ب سمت بالاست ممکنه نصف بیشترش خارج شه انا اگه جهش داشته باشه با یه ڋره هم بارور میشه ادم 

مرسی عزیزم همه گفتن بعد عمل خوب میشه جوابو دیدم یه حالی شدم ولی جلوش ب رو خودم نیاوردم ناراحت نشه

کارخوبی کردی مطمئن باش اون از

شماناراحت تره وسخته براش انشاالله که خدابه دلتون نگاه کنه

عزیزم به شوهرت بگو بعد از هر وعده غذا یکی دو قاشق سکنجبین بخوره 

هردوتونم هر شب و صبح یک قاشق دوسین بخورین 

به شوهرت اصلا زعفران نده(اسپرم و ضعیف میکنه)ولی خودت بخور 

انشالله که نتیجه میگیری

عزیزم به شوهرت بگو بعد از هر وعده غذا یکی دو قاشق سکنجبین بخوره  هردوتونم هر شب و صبح یک قاشق ...

الان عسل و دارچین و سیاه دونه قاطی کردم صبح و شب یه عاشق میخورم به همسرمم میدم بخوره سکنجبین خوبه?

الان عسل و دارچین و سیاه دونه قاطی کردم صبح و شب یه عاشق میخورم به همسرمم میدم بخوره سکنجبین خوبه?

آره من پیش دکتر طب سنتی رقتم اینارو بهم گفت 

دکترش خیلی دکتر خوبیه خیلیا پیشش نتیجه گرفتن 

به من و شوهرم گفت عسل و سیاه دونه رو صبح و شب بخوریم دارچین و من نمیدونستم ولی سکنجبین و به شوهرم گفت بخور 

الان ۱۰ روزه که شروع کردیم اینکارارو انجام دادن 

باید ۴۰ روز بشه ولی تو همین مدتم من متوجه شدم که پاشش مایع منیش بیشتر شد

آره من پیش دکتر طب سنتی رقتم اینارو بهم گفت  دکترش خیلی دکتر خوبیه خیلیا پیشش نتیجه گرفتن  ...

خیلی خوبه دارم سکنجبین از امشب میرم بخوره، اره منم از همینجا عسل و یاد گرفتم شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد ازمایش داد گفتن خداروشکر خوب شده ولی میگم شاید طبعش سرده