2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل هر رابطه خودتو با مخلوط اب و جوش شیرین بشور یعنی توی یه لگنی درست کن بشین توش ۵دیقه این.هنگام ارضا شدن اقا ب طرف راست بخواب ک اون مدلی بریزه توش بعدا مدل داگی وایسا چند دیقه بمون.دیقه بلند نشو بخواب.هر روز ناشتا هم عرق کاسنی بخور 

اگه این حرف یکی راجب دختر میگفت همه اینجا جر واجرش میکردم میگفتن فکرتون پوسیده اس از این حرفا

نه والا من جواب دادم اینم دیگه ازاونور افتاده ... یعنی چی این حرفا متاسفم...مردم تو‌افراط وتفریط گیر کردن خداشفاشون بده

باید زنو شوهر هردو گرمیجات بخورید همش داعما   من سه تا پسر دارم  البته دوقلو ناخواسته بار ...

همش الکیه ،، یکسال رژیم گرفتیم تخمک گذاری اقدام کردیم شوهرم ازمایش داد خودم هروز سونو میدادم ، کلی دعا کردم نذر اسم محمد کردم ، نشد ک نشد

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

شوهرت گرمی جان بخوره چهار مغز و تخمه آفتابگردان تاب گردان خیار و هندوانه و لبنیات ممنوع بهش روزی یه دونه قرص ویتامین ای زینک پلاس و ویتامین سی بده از سه ماه قبل اقدام بده خودتم روزی یه دونه قرص ویتامین ای بخور خودت سی نخور اصلا اسیدیه تخمک گذاری تو با کیت پیدا کن روز تخمک گذاریت اقدام کن و به ارگاسم برسی بالای هشتاد درصد پسر میشه

شوهرت گرمی جان بخوره چهار مغز و تخمه آفتابگردان تاب گردان خیار و هندوانه و لبنیات ممنوع بهش روزی یه ...

الکیه من کردم نشد

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
ممنونم

استغفار در پسر شدن فرزند نقش دارد، چنانچه در قرآن ذکر شده است:

﴿ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً یُرْسِلِ السَّماءَ عَلَیْکُمْ مِدْراراً وَ یُمْدِدْکُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِینَ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ جَنَّاتٍ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهاراً﴾ (سوره نوح، آیات 10 تا 12)

پس [به آنان] گفتم:از پروردگارتان آمرزش بخواهید که او همواره بسیار آمرزنده است.تا بر شما از آسمان باران پی در پی و با برکت فرستد، و شما را با اموال و فرزندان فراوان کمک کند و باغ های سرسبز و نهرهای جاری در اختیارتان قرار دهد.

خداوند فرموده است «اولاد» یا «بنات»، بلکه فرمودند:«بنین» که به معنای فرزندان پسر است.

همش الکیه ،، یکسال رژیم گرفتیم تخمک گذاری اقدام کردیم شوهرم ازمایش داد خودم هروز سونو میدادم ، کلی د ...

حالا من یکی دختر نشد بچم  همه پسر

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃