2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

1061 بازدید | 41 پست

سلام بچها من ۵ روز به موعدمه بی بی چک زدم مثبت شد صبح کمرنگتر بود بعدظهر بازم زدم پررنگ تر شده ، این ماه لتروزول خوردم ولی امپول اچ سی جی پیدا نکردم بزنم میگم یه وقت کیست نشده باشه بخاطر کیست مثبت کاذب نشون بده بی بی چک، تاحالا کیست نداشتم هر چقدر رفتم سونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ظهر زدی یعنی با ادرار بعدازظهرت بی‌بی چک زدی ؟

اره منم یکی شب زدم مثبت شدم یکی هم صب روز بعد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
لتروزول مصرف کرده بودی؟

اره عزیزم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نهههههههه فقط باید با ادرار صبح ناشتا بی‌بی چک بزنی.  شب بخوابی. صبح تا بیدار میشی بدون ابنکه ...

من براددخترمم شب زدم مثبت بود

واقعا؟ هی میترسم یه وقت کیست شده باشن چون امپول نزدم

کیست باشه ک مثبت نمیشه منم امپولمو از ی شهر دیگه لای یخ برام فرستادن شهرمون نبود