دختر_اول_پاییز مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 998 عنوان فمنیست بودن و توهین به پیامبر و امامها | مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 45 پست وااااااقعا درک نمیکنم اینایی که برای حمایت از حقوق زنها و قول خودشون فمنیست بودن میان فحش و بد و بیراه به پیامبر و امام میدنخیلی اعصاب خوردهبابا اون زمان که دخترها رو زنده به گور میکردن اسلام اومد پیامبر اومد اونقدر به دخترش ارزش و احترام گذاشت که مردم یاد بگیرنحضرت زهرا اوووون زمان وایساد جلوی مردها و از حقشون دفاع کرد 1400/12/19 | 22:04 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39974 این توهین امیزترین دلیلیه که میشه برا ازدواج متعدد ائمه اورد.یعنی چی؟فقط حضرت خدیجه و فاطمه ادم بودن ... بعد اگه هدف سرپرستی بودممنوع بود بعد از فوت پیامبر ازدواج کنند🤔خوب اینطوری که باز بی سرپرست میشدند
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 خب مسیله اینجاست من نمیگم تفسیر داره کوقتی این سوالو میپرسی به جای جواب منطقی میگن تفسیر داره در حال ... جواب شما همین بس برا خدا چه فرق میکنه همین هایی که میگی رو بر عکسش میکرد؟!یعنی از خدایی میفته؟اصلا تمام زنهای عالم واجب باشه دو تا شوهر بگیرند برا بنظرتون مشکلی پیش می آمد؟!!!!؟؟؟تمام این ذهنیت ها بخاطر شناخت ناقص از دین هستش. کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 درسته من به الهی بودن ادیان شک ندارم به وجود ائمه و پیامبرا هم همینطور یه جورایی کلا فکر میکنم ... هوالعالممطالعه کتابهای مربوط رو بیشتر کن... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 کاملا درست میگی ولی همین خود من که چقدر هم معتقدم بعضی وقتا به شک میفتم چون اسلام اختیارات ... اطلاعاتت کمه... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 کسی توهین نکرد حرفشون اینه که قانون و حرفای ۱۴۰۰ سال پیش دیگه بدرد الان نمیخوره و عوضشون کنید ... اگر بدرد این زمان نمیخورد خود خدا علم داشت که عوض کنه...کدوم قانونش بدرد الان نمیخوره؟حجابش؟نمازش؟صدقه ش؟زکاتش؟روزه ش؟و...البته چون قدیم با سطل از چاه آب می کشیدن دلیل نمیشه الانم ما هم این کار کنیم و یقینا منظور شما این نیسته... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 توهین به اعتقادات هرکسی اشتباهه.ولی اسلامم همچین ارزشی نداده ها به زنا.این زنده به گور کردنم مال دو ... اسلام یا بعبارت کلی دین به همه انسانها ارزش داده...کجای دین ارزش انسان آورده پایین ؟چه زن چه مرد؟یقینا به زن بیشتر ارزش نداده باشه کمتر نداده....مثال برا فهم مطلب البته خیلی خلاصهالان چون نیسان ۲ تن بار حمل میکنه در مقابل ۱۸ چرخ بی ارزش شد؟!!!!! کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 من توهینی ندیدم والا . فقط برابری میخوان. چون این دین برابری نداره.و دیگه به قوانین ۱۴۰۰سال پ ... هر برابری بنظر شما خوبه؟!!!۱۰ تن بار سوار نیسان کنیم چون میخواهیم مساوی با ۱۸ چرخ بشه خوبه؟!؟!حالا از این احکام چی میخواد گیر خدا بیاد؟!؟! کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 آخ آخ بازم تاپیک مذهبی ودعوا آغا منم میگم اسلام امنیازات واختیار بیشتری به مردا داده ولی به تماما ... امتیاز بیشتری نداده.... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 توهین ک کار جالبی نیست ولی بسیار چیزها در هر ادیانی وجود دارن که خپد بزرگان اون دین هم دلیل منطقی ا ... دلیل منطقی بهتر از این که برا خدا چه فرقی میکنه زن و مرد !!؟! کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
گوجه_سبز_بدون_نمک عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 16040 دلیل منطقی بهتر از این که برا خدا چه فرقی میکنه زن و مرد !!؟! قطعا ما از نظر خداوند یکسانیم ولی ایا از لحاظ دین هم؟ لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 من خیلی مذهبی نیستم ولی خوب با توهین به امام و پیامبر مخالفم ولی توی اسلامم خیلی برابری واسه زن و م ... الام مثلا از ضمیر مونث استفاده میشد ارزش مرد میامد پایین؟..... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 قطعا ما از نظر خداوند یکسانیم ولی ایا از لحاظ دین هم؟ دین مگر از طرف خدا نیست.؟اگه از طرف من بود که میگفتم حجاب واجب نیسته تازه کلی طرفدار پیدا میکردم... کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 اره مغز منم پره سواله بی جوابه خوب چرا از اهلش نمیپرسی؟ کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...
گوجه_سبز_بدون_نمک عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 16040 دین مگر از طرف خدا نیست.؟ اگه از طرف من بود که میگفتم حجاب واجب نیسته تازه کلی طرفدار پیدا ... ببین پس خودت داری حرف خودتو نقض میکنیقبل گفتی که خدا بین ماها فرق نمیزارهمنم گفتم قطعا همینطورهپس چرا توی دینی که به قول شما از سمت خداست بین ما فرقای غیر منطقی و فاحش هست؟یه چیزی این وسط نمیخونه لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
soshiya عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 4296 ببین پس خودت داری حرف خودتو نقض میکنی قبل گفتی که خدا بین ماها فرق نمیزاره منم گفتم قطعا همینطوره ... کجا و کدام عبارت حرف خودم نقض کردم؟!؟!الانم میگمفرق نمیذاره.میگم دین از طرف خداست از طرف انسان نیست که به میل و عقل ناقص خودش بیان کرده باشه. کاربر مرد هستم اگر دین ندارید آزاده باشید...