2821
2789
عنوان

پوشک گرفتن

118 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

پسرم دوسال و یکماهشه بنظرتون بهترین روش از پوشک گرفتنش چیه میگه ماما جیش ولی میگم بیا بریم دستشویی نمیاد یا میاد وایمیسته ولی جیش نمیکنه راستی فقط کلمه میگه بعضی چیزا هم نامفهوم جمله نمیگه هنوز

من پسرم اخر فروردین ٢ سالش میشه چند ماهه از پوشک گرفتمش ....هرساعت بردمش دسشویی یاد گرفت...بعد دیگه خودش دسشویی داشته باشه میره در دسشویی میگه مامان

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم 22ماهشه از هجده ماهگی کم کم بهش توضیح دادم اما پوشکش رو باز نکردم.الان جیشش رو میگه ولی اون یکی نمیگه.ولی وقتایی که مریضه دیگه نمیاد جیش کنه😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

منم پسرم دوسال و دوماهشع تا حالا تلاشی برای یاد دادنش نکردم فقط ی مدت بود از پوشک بدش می اومد و ما خودمون دستشویی می‌رفتیم بهش نشون می‌دادیم که داریم اینجا کارمون رو انجام میدم الان دوسه روزه میگه دستشویی داره عزیز دلم

براش لگن کودکانه بگیر 

بنشینه روش 

براش شکلک دربیار   شوخی کن 

بزار بفهمه وقتی میشینه برای جیش کردن 

براش بیشتر   وقت میزاری 

وقتی جیش کرد 

حسابی جیغ وهورااا بکش وتشویقش کن 

حتی بهش یه خوراکی کوچولو بدهد 

من به دخترم لواشک پذیرایی میدادم 

صدای آب هم براش بزار 

خودت هم بگو فییییش.  

تا تحریک بشه و جیش کنه 

کم کم زمان بره ولی شدنیه 

من دخترم رو یک سالونیمش بود کامل گرفتم 

ولی چون وقت داشتم و حوصله 

راحت برام تمام شد 

ولی اگه الان سر عید کار داری 

بیخیالش شو بزار برا بعد عید 

من پسرم اخر فروردین ٢ سالش میشه چند ماهه از پوشک گرفتمش ....هرساعت بردمش دسشویی یاد گرفت...بعد دیگه ...

افرین به شما خوشبحالتون انگار راحت گرفتی از پوشک 

پسر منم 22ماهشه از هجده ماهگی کم کم بهش توضیح دادم اما پوشکش رو باز نکردم.الان جیشش رو میگه ولی اون ...

عززیزم خیلی زود اقدام کردی بنظرم تا اینجاش هم باهات راه اومده خیلی پسر ماهیه

براش لگن کودکانه بگیر  بنشینه روش  براش شکلک دربیار   شوخی کن  بزار بفهمه وقت ...

خیلی ممنون عالی بود نکات حتما باید کنم امیدوارم موفق بشم اره من چون اومدم خونه مامانم گفتم بهترین فرصته برای گرفتن پوشک 

پسر من 3 سال و یک ماهشه هنوز حواسم نباشه جیش میکنه تو خونه الان تو خونه تکونی می بندمش چون تا مشغول ...

وایی چه سخته برای همین سوال کردم انگار شروع گرفتن پوشک خیلی مهم ... خدا کنه پسر من زود یادبگیره 😥

پوشک گرفتن یک نشانه هایی داره باید بچه اونا رو داشته باشه،میتونی کتاب در این مورد تهیه کنی اگر نشانه ...

ممنون اره باید مطالعه کنم ببینم چیا هست نشانه هاش بی گدار به اب نزنم

وایی چه سخته برای همین سوال کردم انگار شروع گرفتن پوشک خیلی مهم ... خدا کنه پسر من زود یادبگیره 😥

آره خیلی سخته وقتی خیس میکنه واقعا ناراحت میشم

ولی مشاور می گفت چون زود شروع کردی اینجوری شده آخه از 18 ماهگی پوشکش نمی کردم خودم می بردم دستشویی 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش