2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل کردی؟راضی هستی؟منم یک ساله با علی سلوکی عمل کردم راحت شدم بخدازانو درد کمرد درد اینا اسیرم کرده ...

چند کیلو کم کردی عزیرم؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

چند کیلو کم کردی عزیرم؟

109 بودم الان 65 شدم عزیزم

من خیلی زودتر میخواستم عمل کنم ولی خانوادم نمیذاشتن با جراح عمومی عمل کنم دیگه این علی سلوکی رو دیدن فوق تخصصه قبول کردن وگرنه همچنان چاق بودم😑

109 بودم الان 65 شدم عزیزممن خیلی زودتر میخواستم عمل کنم ولی خانوادم نمیذاشتن با جراح عمومی عمل کنم ...

چه خوب انشاالله همینطور بمونی 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

شما چه عملی کردی؟

من اسلیو کردم

ببین خودم اولش میخواستم بایپس برم ولی خب دکترم نذاشت گفت مناسب من نیست

پیش دکتری برو که جفتشم انجام بده واسه همین درست راهنماییت میکنه

من حتی تا لحظه اخرم سلوکی رو بیچاره کردم میگفتم اگه کم نکنم چی😂انگار هرکی بر اساس شرایطش میگن کدوم عمل

عمل کردی؟راضی هستی؟منم یک ساله با علی سلوکی عمل کردم راحت شدم بخدازانو درد کمرد درد اینا اسیرم کرده ...

دکتر منم علی سلوکی بود 😍😍

و فقط کسی که این مسیر رو رفته میفهمه چاقی چه بلایی سر اعتماد به نفس آدم میاره. منم اونقدر زانو درد داشتم که از پله بالا رفتن برام کابوس بود.

انگاری واقعا دوباره متولد شدم

من اسلیو کردمببین خودم اولش میخواستم بایپس برم ولی خب دکترم نذاشت گفت مناسب من نیستپیش دکتری برو که ...

دقیقا دکتر خواهر منم به خواهرم گفته بود بایپس ولی منو قراره اسلیو کنه

نسیم ما ۵ سال پیش دیگه انگار یهو زد به سرش کلافه شد ازین چاقی و حرفایی که میشنید رفت عمل

همه ی ما شوک بودیم که چیشده وقت گرفته!نگو خانم یواشکی چند ماه بوده داشته تحقیق میکرده به ما نمیگفته

ولی خب جواب گرفت دیگه خداروشکر .همه نگرانش بودیم bmi45داشت الان شده ۶۷کیلو...

هرچی مشاوره میرفت بعد عمل سر ۳ماه و ۶ ماه و سالانش با برمک قلیزاده منم باهاش میرفتم ببینم چجوریه دکتر 😂

منم منتظرم فقط وقت عمل شه دعا کنین باربی شم بیام پیشتون 😇

والا این دکتر رو نمیشناسم عزیزم 😅 نمیخوام یه چیزی بگم بعد خودم هم ندونم چی به چیه 😂 ولی اگه شیراز مدنظرت باشه، دکتر محمد رجایی رو میشناسم دو تا از عمههام پیشش عمل کردن، یکی اسلیو یکی بایپس و خداروشکر هر دوتاشون راضی بودن. من خودمم چون نتیجهشون رو از نزدیک دیدم، برای عمل خودم ایشون رو انتخاب کردم(البته من فعلا عمل نکردم)