2777
2789
عنوان

گناهکار

101 بازدید | 12 پست

بچه ها اگر کسی خیلی گناهکار باشه ولی الان پشیمون شده باشه حتی نعوذبالله در مواقع ناراحتی به خدا پیغمبر هم حرف زده باشه ولی الان واقعا پشیمونه چطور توبه کنه اصلا خدا میبخشش ؟چیکار باید کنه(این در مورد دختر خالمه لطفا دلسوزانه راهنمایی کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چطوری باید توبه کنه

همینکه عمیقا پیشمون باشه قلبا پشیمون باشه نصف راهو رفته 

شروع کنه نمازاشواول وقت بخونه قران روبامعانیش بخونه وبه گفته هاش عمل کنه گناهاشوترک کنه کار خوب بکنه توقرانم هس نجات نمیابندمگرکسانی که توبه کردند نمازخواندند وکارهای خوب انجام دادند هزارااان بارم توقران گفته خداوندنسبت به بنده توبه کنندش بسبار امرزنده ومهربان است شک نکن اصلا 

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
عزیز چطور باید توبه کنه سوره توبه رو بخونه ؟

میگی میبخشه اخه گناهش بزرگه بیا برات یه چیزی تعریف کنم 

.

.یکی یه بت داشت اسمش صنم بود صدامیزد صنم صنم یه جازبونش گرفت صدازد صمد صمد خدا گفت جانم بنده من فرشته هاش گفتن خدا این بابتشه زبونش گرفت گفت صمد خداگف فرشتگانم به عـزت وجلالم قسم من دنبال بهونم بنده هامو ببخشم بعد تومیای میگی غرق گناهم چجوری برم درخونش؟؟؟پیامبر اکرم گفته وقتی بنده گناهکاری توبه میکنه رومیکنه به سمت خدا خدارومیکنه به سمتش همه گناهاشومیبخشه یجا به رسولش به پیامبرش اخطار میده مباادا بنده ای که گناه کرده هرچقدکبیره وبزرگ بیاد واینو ازدرگاهم ناامیدکنی بگی نمیبخشتت خدا

میگی میبخشه اخه گناهش بزرگه بیا برات یه چیزی تعریف کنم  . .یکی یه بت داشت اسمش صنم بود صدامیز ...

وای گلم چقد قشنگ نوشتی اشک تو چشمام جمع شد انشاالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده

وای گلم چقد قشنگ نوشتی اشک تو چشمام جمع شد انشاالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده

ممنونم عزیزدلم عاقبت بخیرشی 

به دخترخالت بگو دیرنکنه خدابااغوش باز ثانیه شماری میکنه براش روایت داره بنده گناهکاری ک توبه میکنه خدابینهایت خوشحال میشه عزیزم تاخیرجایزنیست❤