2777
2789
عنوان

عکس گذرنامه😥😑

388 بازدید | 9 پست

امروز واسه گذر نامه رفتیم عکس گرفتن همونجا...اصن وقتی دیدم عکسمو اشکم داشت درمیومد...انقدرررر زشت افتاده بود که خدامیدونه...شوهرم نیم ساعت داشت میخندید...کارت ملیم هم همینجوره..اعتماد به نفسم داغون شده😭😭😭

واسه شمام همینجوره یا من واقعا انقد زشتم؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کارت ملی حرف نزن که اعصابم خورد میشه به زشت و قشنگ کار ندارم انگار یکی دیگه ام😐

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
کلا بد عکس می ندازن اکثرا همین شکلی هستن

خداییش؟

خداروشکر😔

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
آره،قیافه ها شبیه صورت اسب میشه😑

دقیقااااا🤣

میتونستی بگی تکرار کن 

یا 

بگی یه روز دیگه میام عکس ميندازم 

وقتی میری اینجاها که می خواهند ازت عکس بگیرند باید خوشگل کنی و از خودت چندین بار عکس بگیری و مدلی که به دلت میشینه را با همون مدل بری 

میتونستی بگی تکرار کن  یا  بگی یه روز دیگه میام عکس ميندازم  وقتی میری اینجاها که ...

خیلی معطل شده بودیم خسته بودم...ولی کاشکی گفته بودم😔