2777
2789
عنوان

طلاق

95 بازدید | 12 پست

کسی تجربه طلاق رو داره 

من دارم آسیب میبیننم از خانواده شوهرم خوشم نمیاد افکارشون و زندگیشون با من متفاوته و منو درک نمی کنند من نمیخام مث اونا باشم دارم عذاب میکشم افسرده شدم بنظرتون طلاق راه درستیه؟

از چه نظر متفاوته؟

تو خاستگاری و نامزدی متوجه نشدین؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
از چه نظر متفاوته؟ تو خاستگاری و نامزدی متوجه نشدین؟

خواستگاری🤦‍♀️

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه ن سنمکم بود نفهمیدم

هیچ جوره نمیشه کنار اومد ینی؟؟

از چه نظر متفاوته؟ تو خاستگاری و نامزدی متوجه نشدین؟

مثلا سر زده میان خونمون مثلا میگن فردا میایم خونتون فکر نمیکنند شاید کار و زندگی داشته باشم یا مثلا گیر میدن به حجاب معمولی عرف جامعه در یک بد دل اند😑

افسردگی گرفتم و اضطراب شدید جوری که بدنم تبخال ریخته بیرون😑

ای بابا 😥😥

مثلا سر زده میان خونمون مثلا میگن فردا میایم خونتون فکر نمیکنند شاید کار و زندگی داشته باشم یا مثلا ...

نمیتونی به شوهرت بگی باهاشون حرف بزنه؟

نمیتونی به شوهرت بگی باهاشون حرف بزنه؟

مشکل و ناراحتی من اینه که نمیکنه اینکارو منم خسته شدم میخام جدا بشم ده ساله ازدواج کردم اما ترسیدم بچه دار بشم باید ب یک ثبات اقتصادی برسم و بعد جدا بشم از یک طرفم میترسم از طلاق میترسم اشتباه کنم😑

طلاق سخته ،اگه مشکلت اینه یه جوری حلش کن بعدشم این اختلاف فرهنگی رو بعضی وقتها چون ادم هی بش فکر م ...

از همین میترسم چون شوهرم خوبه و بزرگترین اخلاق بدش اینه که نمیتونه با خانوادش حرف بزنه و حاضره زجر بکشم ولی با خانوادش حرف نزنه😑

از همین میترسم چون شوهرم خوبه و بزرگترین اخلاق بدش اینه که نمیتونه با خانوادش حرف بزنه و حاضره زجر ب ...

خوب ،ببین عزیزم من خودم دیروز طلاق گرفتم ،اگه 

شوهرت ادم خوبیه دم طلاق داغون میشی ودودل

خوب ببین منم به بعضی رفتارای خانواده شوهرم

حساس بودم وفکر تو رو داشتم ،ولی الان که فکر میکنم

میگم ای کاش بیخودی حرص نمیخوردم وسرش با

شوهرم بحث نمیکردم،،باور کن اگه به خاطر اخلاق اونا

که نه دست تو هست نه شوهرت حرص میخوری

وباعث میشه تو خونه خودخوری کنی ،وتو رابطتت

تاثیر گذاشته اشتباه بزرگی میکنی،،شاید شوهرت 

جلوی اونا میگه ولی جلوی تو نمیگه،،یا این وبزار

روحساب یکی از اخلاقای بد شوهرت ،به خدا عزیزم

این چیزا ارزش نداره زندگیت وخراب نکن