2789
عنوان

برم بیرون؟

126 بازدید | 16 پست

میخواستم برم مغازه خرید لباس عید و اینا..

برم به نظرتون 

استخاره گرفتم نوشت میانه ست😂یکمم خوابم میاد هوا هم داره سرد میشه 

۷۰ درصد میگم نرم 

اما بازم رای شما مد نظرمه بگید برم یا نه

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

شت😐🤣برو

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو😐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
برو زشتوک

😐😐😐الله اکبر 

خدا صبر بده نزنم داغونش کنم

بچه ها گزارشششش

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
آنلاین بود

چه ربطی داره؟

استخاره فقط زمانی صحیحه که تو تنگنا باشی بین دوراهی مونده باشی نتونی تصمیم بگیری.نه واسه انجام کار روزمره

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌