2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم🥺😔

357 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها دلم خیلی پره چیکار کنم دو بار قبلش خیانت کرد ولی قول داد این کار رو نکنه من یهویی چتاشونو خوندم نصه و نیمه بود ولی خوب چبکار کنم بچه ها چ عکس العملی نشون بدم. خواهش نگین طلاق ک نمیشع یه بچه دارم و حرف طلاقم نکنید و نمیتونمم قهر بشم برم خونه پدرم میترسم خبر دار بشن غرور همسرم پیششون جریحه دار بشه اخه خیلی خانوادم همسرم رو دوست دارن فقد بگید چیکار کنم نمیدونم چ کمی و کسری گذاشتم براش 

😑راه حل نداره جز اینکه شوهرتوخودش ادم شه

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از کمی و کسری گذاشتن نیست مگه تا آقایون واسه ما کم میذارن ما میریم خیانت میکنیم ؟ 

شوهر منم دوبار بهم خیانت کرد تازه یک ساله ازدواج کردیم 

خودشون بیمارن من با مشاور صحبت کردم 

گلم توام سعی کن حتما با مشاور صحبت کنی 

والا همسری خیانت کرده شما فکر غرورشم هستی حرفی نمیمونه. من قبلا یبار شوهرم خطا کرده میخواستم سربه تنش نباشه ریختشونبینم چه برسه فکر غرورش باشم. شماکه بفکرغروراون هستید بجای غرور خودتون هیچی عزیزم باید فقط تحمل کنی خیانت ببینی همیشه. چون مردا حتمابایدبترسن تا دست بکشن ازخیانت 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

شما همه ی راه ها رو میگی نگید حتی راضی نیستی غرور یه ادم خیانتکار خدشه دار بشه. پس چه راهی میمونه؟ چکش نکن. خودت رو بزنن به اون راه و زندگیتو بکن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

عزیزم این سکوتت داره زندگیت خراب میکنه ب خونواده بگو تا جلوشو بگیرن خودت میترسی احساساتش جریحه دار بشه بعد خودت چی این وسط

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
بت خیانت کرده فکر اینی ک غرورش جریحه دار نشه؟؟؟؟؟اَی خِدااااااامن دیگه حرفی ندارم😐💔 همین کارا رو ...

دقیقا اینجوره منم همین گفتم. تنها راه حل برای این خانوم اینه سرک نکشه توگوشی شوهرش که خیانتا نبینه بشینه زندگیشو بکنه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم اگر میخوای غرورش حریخه دار نشه به روی خودت نیار بزار اونم حالشو ببره

حرف حق

شما همه ی راه ها رو میگی نگید حتی راضی نیستی غرور یه ادم خیانتکار خدشه دار بشه. پس چه راهی میمونه؟ چ ...

خوب دیگه وقتی فکرغرور اونه سکوت کرده که اون مرد برای بار چندم خیانت میکنه برای بار صدمم باز خیانت میکنه وقتی از طرف زن هیچ فشاری نمیبینه