2777
2789
عنوان

دردو دل کردن

149 بازدید | 14 پست

من هفت هفته وسه روز سونو واژینال شدم قلب بشه تشکیل نشده بود دکتر گفت امیدوار نباش ولی ۴روز دیگه دوبار برو سونو بعد ۴بار ای وی اف اینسری باردار شدم ودم عیدی اینجوری شدم

ایا خدابامن دشمنه ایا خدا منو میخواد ببینه 

ببخشید اینو میگم چطوره طرف هرزه اس معلوم نیست پدر بچش کیه حامله میشه مرد افغانیه به مدت چندسال به دختر خودش تجاوز میکرد چندتا بچه زاییده بود چطور اونا راحت باردار میشن چرا خدا اونارو نازا نمیکنه ک بهشون ظلم نشه چطور اون پدور نمیکشه چطور اون هرزه ای که بخاطرشهوت باردار میشه وخودم باچشم دیدم بچه ها دوقلو بودن به دنیا اومدن گذاشتشون پرورشگاه چرا خدا اینجوری میکنه چرا کاری کرد من نمازو بزارم کنار چرا درهاش انقدر بسته اس چرا رحمش نمیاد نمیخواد تمام کنه نمیخواد نگاه کنه چی میخواد 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا به حیوونام بچه میده عزیزم. اینکه دلیل نمیشه

شاید خدا به امثال ما دیر بچه بده، ولی ایمان دارم از بهترین بنده هاش ب ما بچه میده. تدای نکرده حاضری بچت درآینده معتاد شه یا... . صبور باش. خدا بهتریناشو برات میزاره کنار اگه بهش اعتماد کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به حیوونام بچه میده عزیزم. اینکه دلیل نمیشه شاید خدا به امثال ما دیر بچه بده، ولی ایمان دارم از ...

همون اعتیادم که قرار بچم بگیره خدامیتونه نزاره معتاد بشه بخدا خسته شدم پیر شدم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم قلبت روصاف کن روی خودت تمرکز کن خدا رو ازخودت نرون

پس چرا خدا نمیبینه زندگیم داره از هم میپاچه افسردگی گرفتم میترسم تو یه جمعی ظاهر شم مگه خدا از مادر مهربون تر نیست کو پس دلش نسوخت واسه من دوست داره طلاق بگیرم اواره شم خسته ام بی کسم تنهام دیگه نمیکشم به بزرگی خودش قسم حاضرم به مرگ 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همون اعتیادم که قرار بچم بگیره خدامیتونه نزاره معتاد بشه بخدا خسته شدم پیر شدم 

میفهمم. منم مثل شما منتظرم. گاهی واقعا خسته میشم میگم آخه چرا من؟؟؟؟؟ ولی ما ک از ۲۰ سال بعد خودمون خبر نداریم. باید توکلمون ب خدا باشه

خییییییلییییییییی برات دعا میکنم عزیزم. انشالله ک باردار شدی بیا بهم خبر بده

به نظرت یعنی میشه یعنی امکان داره من خیلی بدبختم دلم واسه مادرم میسوزه واسه خودم میسوزه اگه دعا کردی ازت خواهش میکنم ازخدا بخواه اگه بهم بچه نمیدی مرگمو بده نزاره طلاق بگیرم اواره شم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
به نظرت یعنی میشه یعنی امکان داره من خیلی بدبختم دلم واسه مادرم میسوزه واسه خودم میسوزه اگه دعا کردی ...

یه دعایی هست ک میدونم ردخور نداره. حتماااا برات میخونم. توام امیدت و به خدا از دست نده. مطمئن باش معجزه زندگیت و نجات میده