2777
2789

۷ ۸ سال  زیاده

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستگار کوچیکتر از خودم چندتا داشتم بتظرم رفتارشون خام و بچگانست من نتونستم تحمل کنم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

پسرعموی من یک سال کوچیک تره از زنشه

الان دوتا بچه دارن زندگیشون از دور خوبه .اگه اختلافی هم دارن ما ندیدیم ولی بهتره مرد سنش بالاتر باشه 

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

من 1سال و 6 ماه از همسرم بزرگترم ولی در ظاهر فوق العاده کم سن و تینجری میزنم ولی اون شیرین میخوره 7 یا 8 سال ازم بزرگتره

به مرور اذیت میشی چون متلک میگه من ازت کوچکترم 

همسرم با شوخی و خنده همش به دخترم میگه مامانی واسه دوره دایناسوراس یا مامانی بود من هنوز نبودم 

به ظاهر شوخیه ولی دل ادم میشکنه

زنها با زایمان میشکنن تحلیل میرن

سوای اینا مردها دیر به بلوغ فکری میرسن نمیشه یه مرد رو با سن کم تحمل کرد

واایی اصلاا خوب نیست ما همسایمون اینطوری بوده ولی فکرکنم زنه ۱۰ سال بزرگتر بودش آخر زنه پیر پیر شد مرده هنوز سرحاله میاد بیرونو آب اینا میدا اما زنه خیلی‌پیر شده بود فقط از پنجره نگاه می‌کرد نمیتونست کارارو انجام بده دیگه فکرکنم زنه مرد باز خبر ندارم زیاد 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

من اگه کوچیک باشه طرفم اصلا نمیتونم ازش حرف شنوی داشته باشم .خودم و بزرگتر و عاقل تر و رئیس میدونم. 

به چشمم بچس نه مرد زندگی

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
عزیزم به این فکر کن که وقتی مثلا خانوم 8سال بزرگتره وقتی ک تو 50سالگی یاعسه بشه آقا هنوز 42سالشه وجو ...

۵۰ سال هم هنوز جوونه...نمیدونم خیلی سخته بین عقل واحساس انتخاب کردن .. یکی مثه الهام حمیدی پس چجوری با این تفاوت سن ازدواج کرد

2790
2778
2791
2779
2792