2777
2789
عنوان

کیا ۳۵ ساله ان؟

405 بازدید | 14 پست

۳۵ سالگی چجوریه؟ 

تو این سن به چیا فکر میکنید؟ دغدغه تون چیه؟

چه ارزویی دارید،؟

جهان بینی تون چی؟ عوض شده از اول زندگی تا الان؟

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶ ساله قبوله؟

فکر که زیاد میکنم به همه چی  

دغدغم الان فقط آرامشه

آرزوی خاصی برای خودم  ندارم واقعا برای همه شادی میخوام   

جهان بینی م خیلی عوض شده وخیلی حس میکنم این دنیا مثل یه خاله بازیه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

انگار زندگیم آروم‌تر و یکنواخت‌تر شده

خواسته‌ها و آرزوهام چیزهایی هست که قدرت بدست آوردنشون رو دارم

دیدم به زندگی هم که از زمین تا آسمون فرق کرده انگار من الان با من سال ۹۵ خیلی متفاوته

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دیدم بازتر شده ایدئولوژی و جهان بینی و جامعه شناسیم کلا دستخوش تغییرات زیادی شده اولش از این تغییرات میترسیدم و ناراحتم میکرد که مثلا چرا فهمیدم پدر و مادرها همه بچه هاشونو یجور دوست ندارند اما بعدها فهمیدم درک کردم و یا شایدم کنار اومدم که هرچیزی طبیعتی داره و باید هرکس و هرچیزی رو همونطور که هست پذیرفت و این اصل «پذیرش» خیلی دست آورد بزرگی بود برام و البته بزرگترین تحول زندگیم این بوده که متوجه شدم مسائل مذهبی که اونقدر روشون تعصب داشتم باعث شده بود دیدم تنگ و بسته بمونه اگر الان هم یک عده بیان و بخاطر این حرفام بمب باران کلماتم کنن تازه بیشتر هم دستیافته های خودم رو میپذیرم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

منم 36 سالم شده نسبت به سال‌های قبل نگاهم به زندگی عوض شده مادیات برام کمرنگ تر شده کاملا به بی ارزشی و پوچ بودن دنیا پی بردم قوی تر شدم دیگه اگه از دیگران بی مهری ببینم باهاشون بحث نمیکنم فقط کمرنگ میشم براشون و این از صد تا حرف بهتر جواب میده 

دیدم بازتر شده ایدئولوژی و جهان بینی و جامعه شناسیم کلا دستخوش تغییرات زیادی شده اولش از این تغییرات ...

خدارو شکر که تغییرات مثبتی رو داشتید.

میتونید توضیح بدید چطور مسایل مذهبی باعث شده بود دید تنگی داشته باشید؟ چطور براتون محدودیت ایجاد کرده بود؟

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم

تو۳۵ سالگی اگه متاهل باشی همه ی زندگیت رضایت بچه هات وشوهرتن  به ندرت ناراحت میشی چون حرفها و کارای مردم زود از هم نمیپاشت  خیلی اهل مدارا میشی براهمون دعوات تقریبا صفر میشه احترام پدر ومادر واست خییییلی پر رنگ میشه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خدارو شکر که تغییرات مثبتی رو داشتید. میتونید توضیح بدید چطور مسایل مذهبی باعث شده بود دید تنگی داش ...

بعضی چیزا گفتنی یا توضیح دادنی نیست یا لااقل سخته توضبحش بنابراین بهتره بگیم درک کردنی ان و باید بهشون رسید این مسئله مذهب هم برای من اینجوریه 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔