2777
2789
عنوان

خونه تکونی 🥺

228 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من یه بچه ۱۸ ماهه دارم ک همجا رو بهم میریزه 

الان هرجای خونه رو ک نگاه میکنم تمیز کردن و مرتب کردن میخاد مخصوصا آشپرخونه 🥺

اما با بچه واقعا سخته هیچ کمک دستی هم ندارم 

عید هم ممکنه مهمون از شهر دیگ داشته باشیم 

افسردگی گرفتم چیکار کنم کمک کنید چیکار کنم 

😭

پسر منم‌۱۹ماهشه نمیشه واقعننن فقط میریزن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ات رو بده مامانت نگه داره

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
با  مامانم رفت امد نداریم🙁

مادر شوهر؟

کسی رو نداری بیاد بچه رو نگه داره خودت تمیز کنی؟

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
 دخترم فقط تو طول روز یک ساعت میخابه من تو این یه ساعت چیکار میتونم بکنم 😐

من یروز یخچالمو تمیز کردم اومدم کشوشو جا بزنم یهو برگشتم دیدم پسرم کتریو برداشته توشو پر تخم مرغ کرده  نصفشون شکسته بودن  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

موقعی که خوابه انجام بده شبا هم که خوابوندی پاشو بکن کاراتو منم دخترم ۲۲ ماهشه تازه خونه تکونی کردم دوباره کثیف کرده

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
چرا موقع خوردن باشه زیادن  اما موقع کمک همه نیست میشن😂

واقعا اون جوریه ولی منم که بچه دارم مامانم اومد کمکم کرد

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
من یروز یخچالمو تمیز کردم اومدم کشوشو جا بزنم یهو برگشتم دیدم پسرم کتریو برداشته توشو پر تخم مرغ کرد ...

وای الهی 😻🤣🤣🤣

ن بابا شرایطشو ندارم

ریلکس باش کاراتو بده شوهرت یا بچه رو بده😎

قرار نیس که همش تو کار کنی😕

منم خالم تقریبا شرایط شمارو داره شوهرش هم اصن کمکش نمیکنه یه دختر ۲ ساله داره😐 واقعا همه چی براش سخته ☹️

دیدی کسی کمکت نمیکنه بیخیال خونه تکونی شو😄 بشین زندگیت رو کن😎 به شوهرت هم بگو وقتی کمک دستی ندارم انتظار کوزت بازی از من نداشته باش

😶