2821
2789

عید و تعطلاتش سفر جالب نیست چون جاده ها شلوِغه مراکز خدماتی از پمپ‌بنزین سرویس بهداشتی بین راهی  و رستوران تا اماکن اقامتی تفریحی شلوغ و گرون هستن.هفته اول رو از خلوتی شهرتون لذت ببرید و تو شهر خودتون بیرون برید و اگه میخواید برید سفر اقلا بعد تعطیلات و نیمه دوم فروردین برید که اذیت نشید .چیه ملت ساعتها تو ترافیک اتوبانها گیر میکنن با بچه کوچیک و سالمند هم اگه بوشن که فاجعه است.

سلام عزیزم خوبی یکی از دایی هام فکر کنم تابستون امسال بود تو شمال ویلا ساخته بود و فکر کردم اماده شده ولی دیشب مامانم با زن داییم حرف زد فهمیدم داییم ویلاشو فروخته پول شون کم اومد از این معمولی هام بود ویلاشون مامانم قبلا گفته داییت میخواد دعوت مون کنه بریم ویلاش ولی نشد من دلم میخواست برم ولی چون میترسم ترجیح میدم جایی نرم فقط عید یه روزشو ابجیم دعوت میکمه که اونم خدا به خیر کنه راحت برم و برگردم بعد خانواده ام اول شمالو میزدن بعد بابام چند روز پیش حرف مشهدو زد ماشینم نداریم البته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز