2777
2789
عنوان

اعتیادشوهر

266 بازدید | 29 پست

خانمایه سوال خدایی جواب بدین ایازندگی باادم معتاداخروعاقبت خیرداره یانه ؟ایابایدبچه برااین طورشوهری اوردیانه پدرمعتادخوبه برابچه یانه ؟چون من  یه بچه دارم ولی همش میگن بچت تنهاست یکی دیگه بیاراخه شوهرم معتاده خرج خوراک ساده ای داریم که نمیتونه پوشاکمونوتامین کنه فوق العاده ادم گنده اخلاقیه این ادم 

بچه نیار به بقیه چه ک نظر میدن اونا ک تو سختی زندگیتون نیستن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا با این اوضاع ی بچه ی دیگ آوردن اصلا عاقلانه نیس😐😐😐😐😐

اره منم همینومیگن اصن معلوم نیس تااخرباهاش باشم یانه پس چرابچه هاروبدبخت کنم همین یکیرومن اوایل اول زندگیم باردارشدم 13سالم ازدواج کردم 

بچه نیار به بقیه چه ک نظر میدن اونا ک تو سختی زندگیتون نیستن 

اره هرکی بهم میگه بچت تنهاست همینومیگم میگم توکه توزندگیم نیستی فقط ظاهرومیبینی من چطوری بچه دارشم میگن بچت دراینده خیلی تنهاست 

نه اصلاخوب نیس همین بچم توبحثمون همش تنوبدنش میلرزه 

دختر خوب پس جواب خودت رو دادی.

اینکه بچه تون تنهاست و داشتن یه برادر یا خواهر براش خوبه، حرف کاملا درستیه ولی باید بشه و شدنی باشه.

همین یه دونه رو با همت خودت تو آرامش بزرگ کن.

ان شالله ثمره شو میبینی

ماهی 3تومن که خودشم اعتیادبه تریاکوشیره داره ازدوکه میادخونه تادوازده یک یه بندمیشینه میکشه پای چراغ ...

انگارتو۵سال قبل منی خدابه من یه پولی بده یه ثانیه صبرنمیکنم بچه هاموبرمیدارم میرم