2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب طبیعت رو میدونی پس رعایت کن ،منم فک کنم مثل توام

خیلی چیزها باید منع کنم ؟به نظرت دکتر چی باید برم بغیر طب سنتی چون اصلا نمیدونم کجاها داره دکتر عموم سر در میاره یا پوست 

خیلی چیزها باید منع کنم ؟به نظرت دکتر چی باید برم بغیر طب سنتی چون اصلا نمیدونم کجاها داره دکتر عموم ...

مگه چه اتفاقی واست میوفته می خوای بری دکتر

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

مگه چه اتفاقی واست میوفته می خوای بری دکتر

گر میگیره بدنم از داخل گرمی بخورم خیلی اذیت میشم 

بدنم کک و مک زده چند وقته داره زیاد میشه به خصوص بالا تنه پشت شونه هام جوش میزنه  پوستم داغون شده 

گر میگیره بدنم از داخل گرمی بخورم خیلی اذیت میشم  بدنم کک و مک زده چند وقته داره زیاد میشه به ...

برو پیش پزشکی که متخصص طب سنتی باشه .

باید پرهیز کنی از ادویجات.

کاهو،رب انار ملس،آب زرشک اینا برات خوبه ،به شرطی که درست مزاجتو گفته باشی و مشکلات دیگه نداشته باشی.

کبدت احتمالا گرمه .اگه کم خونی نداشته باشی شاید برات حجامت یا فصد هم انجام بدن .

از من بهت نصیحت پرهیز غذایی داشته باش.بیخیال نباش .گرما و حرارت باعث میشه اخلاط بدن تبدیل به سودا بشن ،اونم سودایی از نوع محترقه.یعنی سودایی که از گرمای زیاد ایجاد شده .این سودا رسوخ میکنه به سلولها و پاکسازیش خیلی سخته .انواع و اقسام بیماری ها رو هو با خودش میاره .

پرهیز غذایی رو جدی بگیر .