2777
2789

بستگی به بچت داره بچه ی من دوسال و سه ماهشه تا سرکوچه هم برم به گل خوردن میوفتم چه برسه مسافرت ولی با دختر اولم که اروم بود خیلی مسافرت میرفتیم 

کیش هم همش پاساژ و گردشه  ببین بچت همکاری میکنه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
بستگی به بچت داره بچه ی من دوسال و سه ماهشه تا سرکوچه هم برم به گل خوردن میوفتم چه برسه مسافرت ولی ب ...

یکم غرقرو هست  ولی  شکمش سیر باشه پایه هم هست ولی خودم میگم نرم  به غلط کردن میفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم غرقرو هست  ولی  شکمش سیر باشه پایه هم هست ولی خودم میگم نرم  به غلط کردن میفتم

بنظرم تو این سن بچه سخته کلا بچه ها رو ببری خرید یا گشنه شون میشه یا خوابشون میاد 🥲 

اره ولی دلم سفرمیخاد باکالسکه ام سخته😭

با کالسکه که معولا پاساژ ها و نمیشه رفت من هر وقت میرم تو صف اسانسورم از پله هم که نمیشه استفاده کرد معمولا کیش هم بازی های آبی داره که با بچه کوچیک اصلا نمیشه رفت من تازه دخترم پنج سالش بود رفتم بازی های آبی و غواصی رو نرفتم جنگ شبانه هم ممکنه حوصله ش نکشه بمونه  اگه با هواپیما بری برای تور های تفریحی معمولا ماشین سواری یا ون دارن که باز کالسکه بردن دردسره مگه ازین خیلی سبک ها که جمع میشه ولی بازم اگه میگی همکاری میکنه واسه یکی دوروز بری خوبه 

با کالسکه که معولا پاساژ ها و نمیشه رفت من هر وقت میرم تو صف اسانسورم از پله هم که نمیشه استفاده کرد ...

سلام عزیزم منم میخام برم کیش ب نظرتون کدوم هتل بهتره ک نزدیک دریا و جاهای تفریحی باشه خوب باشه