2777
2789
عنوان

برای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 49 پست
قبول دارم کاش بشه... دو تا شاهد مرد می تونه از طرف خودمون هم باشه یا حتمااز طرف خانواده داماد؟

میتونه از سمت خودتون هم باشه ولی خب برا محکم کاری بهتره از سمت داماد باشه.

اره بابا از طرف خودتون میتونه بتشه..واسه من کل مردای فامیل امضا زدن🤐🤐🤐🤐🤐از این طرفم فقط شوهرمو ...

پدر شوهر نزنه اشکال داره؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب عزیزدل دیدید از بی اعتمادیه پس😁

ن بابا رسمه دیک بعصی حاها قبول دارن..بعصی حاها قبول ندارن..یعنی‌اونا‌ک قبول دارن بی اعتمادن..اونا‌ ک قبول ندارن کاملا اعتماد دارن!!!ربطی به این نداره اصلا..مثه رسم و رسوم های دیگ..اینم یه رسمه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
پدر شوهر نزنه اشکال داره؟

فک نکنم...اصل خود شوهره اس..البتن من الان هرچی‌فک میکنم یاپم نمیاد پدرشوهرم زد یا نه🤔🤔🤔🤔🤔🤔

ن بابا رسمه دیک بعصی حاها قبول دارن..بعصی حاها قبول ندارن..یعنی‌اونا‌ک قبول دارن بی اعتمادن..اونا‌ ک ...

اره خب دیگه بقول خودت زندگی که خراب بشه وسیله میخاد چیکار

اون طرفم بنا رو این گذاشتن که جهاز بالا میکشه داماد خب😁ولی جالب بود اولین بار بود همچین چیزی شنیدم

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
چمیدومم..خانواده ها اصرار دارن ..بابام دایی هام...عموهام...من ک واسم مهم نبود...همین حهاز شماری و حه ...

منم از جهاز بینی متنفرم... حتی به نظرم این رسم مسخره باید برداشته بشه و زن و مرد خودشون آرام آرام مایحتاج زندگیشون رو بخرن 

عه خب پس همینه...🤣🤣🤣اینام قبول‌نمیکردن..ولی از شوهرم با خنده خنده کرفتم..مادرشوهرمم ک هی مسخره می ...

😄

اره خب دیگه بقول خودت زندگی که خراب بشه وسیله میخاد چیکار اون طرفم بنا رو این گذاشتن که جهاز بالا م ...

اره دیک..ولی خب قدیمی های سمت ما همچنان به چنین چیزایی پایبند هستن..من خودم اینقددددرازجهاز بینی بدم میاد ک حد نداره...من ک اصلا دلم نمیخواست عروسی بگیرم...اونم چییییی فک کن هنوز ک هنوزه از شام خوردن ملت فیلم میگیرن 😫😫😫😫😫ی قسمت فیلم عروسیم شام خوردن بقیه اس...نمیدونم اخه اینا چیه ک ثبت شه و مهم باشه...دلم میخواس میرفتم باغ و کلیپ میساختم ولی مکه گذاشتن🤐🤐🤐🤐

اره خب دیگه بقول خودت زندگی که خراب بشه وسیله میخاد چیکار اون طرفم بنا رو این گذاشتن که جهاز بالا م ...

قانون خیلی ضد زن... وسیله ها رو میخواد برا زندگی میخواد چیکار؟؟ تو این گرونی 😐

ندیدید خیلی از خانمهایی که امضا نگرفتن و وسایلشون هم نتونستن پس بگیرن

اره دیک..ولی خب قدیمی های سمت ما همچنان به چنین چیزایی پایبند هستن..من خودم اینقددددرازجهاز بینی بدم ...

😆👌

منم از جهاز بینی متنفرم... حتی به نظرم این رسم مسخره باید برداشته بشه و زن و مرد خودشون آرام آرام ما ...

خیلییییی بیخوده..حتی من عروسی هم نمیخواستم به سبک خانوادم بگیرم...که از شام خوردن ملت هم باید فیلم گرفته شه🤐🤐🤐🤐ولی چ کنم دیک .زورم نمیرسید بهشون...دستم زیر سنگ بود...مجبور‌بودم مطیع باشم ک فقققط تموم شه این دوران عقد مسخره.فرار کنم از این رسم و رسوم و حرف و حدیث و..خاله زنک بازی ک خداروشکذ تموم شد😬😬😬😬اون قسمت شام رو حتما پاک میکنن از فیلمم...کلا باید برم دوباره پول بدم فیلممو ویرایش کنم از اول..خیلی چیزای مزخرف رو از توش‌پااک کنم

قانون خیلی ضد زن... وسیله ها رو میخواد برا زندگی میخواد چیکار؟؟ تو این گرونی 😐

حالا از الان اینقد بدبین نباش 😂فکر میکنی ولی خدای نکرده زندگی از هم بپاشه فکر نمیکنم بشینی اون وسط دودوتا چارتا زندگی کنی یا یکی اینقد عاصیش میکنن همجی ول میکنه میره

ولی در کل زیاد خودتو درگیر این چیزای منفی نکن

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
خیلییییی بیخوده..حتی من عروسی هم نمیخواستم به سبک خانوادم بگیرم...که از شام خوردن ملت هم باید فیلم گ ...

😆 حالا بعد عقد دست از سرمون برمیدارن؟ همه چی خوب میشه؟ واقعا می ترسم از بعد عروسی.. دخالت‌ها و ...

حالا از الان اینقد بدبین نباش 😂فکر میکنی ولی خدای نکرده زندگی از هم بپاشه فکر نمیکنم بشینی اون وسط ...

هرکسی نظری داره.. اما کار از محکم کاری عیب نمی کنه.. شما می ری خونه بحری میگی به طرف اعتماد  دارم یا با امضا قولنامه اش میکنی؟؟؟؟