2777
2789
عنوان

برای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 49 پست
باید بزاریش تو عمل انجام شده.ما برا خواهرم دعوت کردیمشون خونه خواهرم اینا لیستو دادیم پدرم دامادمون ...

مرسی عزیزم ایده خوبیه👌 ولی اینها اینقدر پرو هستن که شاید امضا نکنن و بگن ما از این رسما نداریم ☹

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطب به اعتماد ندارن...به رسم و رسوم شهرا برمیکرده..من مشهدیم تو مشهدو خذاسان رسمه امضا میزن لیست سی ...

خب واسه چی امضا میگیرید؟ 

بگید لطفا ماهام که نمیدونیم بفهمیم

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
ما امضا داماد نداریم من خودجوش هرچی گرفتم با فاکتور تاریخ اسم فروشنده و مهر به اسم خودم گرفتم و هنو ...

فاکتورهاش هس بزرگ ها به اسم پدرمه اوکیه؟

خب واسه چی امضا میگیرید؟  بگید لطفا ماهام که نمیدونیم بفهمیم

ببینید اگه خدایی نکرده خواستید طلاق بگیرید جهیزیهتون  رو بالا نکشن یا خدایی نکرده شوهر فوت شد.. بتونید وسایلمون رو ببرید. وکیل ها میگن امضا داشته باشه 

مرسی عزیزم ایده خوبیه👌 ولی اینها اینقدر پرو هستن که شاید امضا نکنن و بگن ما از این رسما نداریم ☹

شمام پرو باشید بگید ولی ما از این رسما داریم

البته ما اسمشو رسم نمیزاریم.چون وقتی قبل ازدواج با وکیل صحبت کردیم بهمون گفت که باید پدر عروس و داماد با داماد و دوتا شاهد مرد امضا کنن در این صورت میشه خدایی نکرده بعد طلاق وسایلو بیاری از خونه بیرون.خیلیا اینجا مینویسن وا این رسما چیه مگه بهم اعتماد ندارید.اصلا به نظرم سر این قضیه کوتاه نیا.ربطی به اعتماد نداره اگه اعتماد به این باشه هیشکی نباید مهریه هم بگیره.انقدر ما زنا کمبود قانون داریم همین یه قانونم که داریم باید محکم پاش بمونیم

ربطب به اعتماد ندارن...به رسم و رسوم شهرا برمیکرده..من مشهدیم تو مشهدو خراسان رسمه امضا میزن لیست سی ...

دقیقا شوهر منم اصفهانیه 😂واقعا همشون قبول ندارن!

خب واسه چی امضا میگیرید؟  بگید لطفا ماهام که نمیدونیم بفهمیم

چمیدومم..خانواده ها اصرار دارن ..بابام دایی هام...عموهام...من ک واسم مهم نبود...همین حهاز شماری و حهاز بینی مسخره هم من اصلااا خوشم نمی‌اومد..شوهرمم تهرتن بود اون موقع سرکار..هرچی میکفتم نمیتونه واسه یه مراسم مسخره پاشه بیاد اینحا واسه امصای یه کاغذ از کارش اخراح میشه...بابا و دایی و عموهام ک حالیشون نمیشد...میکفتن نه حتماااا باید پاشه با باباش بیاد🤐حالا شوهرم تعران..پدرشوهذم اصفهان....خودمون مشهد🤐اخرشم من گفتم اصلا شوهرم نیماد من نمیتونم به خاطر به امصای مسخره کاری کنم شوهرم بیاد و بعدم اخراح بشه از کارش..کی میاد حواب بده..ولی خب دایی بزرگم و عموبزرکم ناااااااراااااحتو عصبانی بودن.بابامم از همه بدتر...اون روز زهرمارم شد..😕😕😕😕ولی به درک...مثلاااا حرفشون اینه امصا کنیم اگه طلاق گرفتن معلوم بشه ما چی‌جهاز ذادیم🤐🤐🤐دذصوذتیکه وقتی طلاق بشه خذای نکرده خب این جهاز به چ دردی میخوره؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
شمام پرو باشید بگید ولی ما از این رسما داریم البته ما اسمشو رسم نمیزاریم.چون وقتی قبل ازدواج با وکی ...

قبول دارم کاش بشه... دو تا شاهد مرد می تونه از طرف خودمون هم باشه یا حتمااز طرف خانواده داماد؟

دقیقا شوهر منم اصفهانیه 😂واقعا همشون قبول ندارن!

عه خب پس همینه...🤣🤣🤣اینام قبول‌نمیکردن..ولی از شوهرم با خنده خنده کرفتم..مادرشوهرمم ک هی مسخره میکذد میکف تا نمکدون رو نوشتی🤐🤐خب‌نوشتم دیک..رسممون هست چیکارکنم🤐🤐

قبول دارم کاش بشه... دو تا شاهد مرد می تونه از طرف خودمون هم باشه یا حتمااز طرف خانواده داماد؟

اره بابا از طرف خودتون میتونه بتشه..واسه من کل مردای فامیل امضا زدن🤐🤐🤐🤐🤐از این طرفم فقط شوهرمو پدرشوهرم

چمیدومم..خانواده ها اصرار دارن ..بابام دایی هام...عموهام...من ک واسم مهم نبود...همین حهاز شماری و حه ...

هر تیکه اش الان تو این گرونی خدا تومنه!