2777
2789
عنوان

حسرت میخورم 🥺🥺🥺😭

180 بازدید | 6 پست

به حال هرکسی که یکی رو داره که عاشقشه . هیچکس عاشق من نیست ! هیچ خواستگاری واسم نمیاد . به حال هرکسی که زندگیشو عشق و حالشو کرده و بعد خیلی سرسنگین میره سر زندگیش .‌ ولی زندگی من پر غم سختی تحقیر آزار نامردی بود 🥺🥺🥺🥺آدما تو بچگی به من بد کردن که خوشی آینده رو هم ازم بگیرن . که هیچکس عاشقشم نشه و نرم سر زندگی . اگه کسی رو داشته باشن که بهم پیشنهاد بدن نمیدن ، چون طاقت ندارن بعدش خوشبختی و خنده و اجتماعی شدنم رو ببینن🥺🥺🥺🥺🥲🥲🥲🥲 من یه گوشه دنیا ول شدم . دعاهامم کسی نمیبینه ... اگه از ۲۰ بگذرم دیگه احتمالش زیر یک درصده که خوشبخت بشم اصلا زندگی تشکیل بدم . انقد که بدخواها مانع میشن 💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀

الان ۲۰ سالته؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

از ۲۰ بگذری؟؟؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تفکرات منفی روبریز دور

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
فقط بیست سالته. من داره ۲۸ میشم. ربطی نداره به بدخواهی اگه خدا برات بخواد میشه . حتی اگه همه بدخواها ...

چرا . خدا نگاه میکنه وفتی بدخواها از حد بگذرن زنایی که دختراشون گوشه ی خونه چشمشون به دره و حسودیشون میشه اگه دختر یکی خوشبخت بشه و خنده هاشو زندگی خوبشو ببینن💔💔

عزیزم من ۳۳ سالمه و موارد خوبی هم داشتم اما اصلا اجازه نمی دادم مطرح بشه چون فقط حس می کردم زوده و الان تازه دیگه به این نتیجه رسیدم که وقتشه و اصلا هم پشیمون نیستم.تازه اگرم بخوام ازدواج کنم فقط و فقط با ایده آلم ازدواج میکنم و ایمان دارم که اتفاق میفته و اصلا اگه تا الان به هر دلیلی طول کشیده به خاطر اینه که اون موقع وقتش نبوده؟این فکرهای منفی چیه آخه؟؟؟؟؟؟؟

برای تعجیل در فرج امام زمانمون صلوات