2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭😭😭

209 بازدید | 13 پست

هفته 31هستم 

چند روزه گاهی انقباض دارم

حالت‌های پریودی زیر دل و کمرم 

الانم کمرم درد میکنه خیلی، چکار کنم 😭

امروز یکم راه رفتم 

😭😭😭

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

دکتر

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی برو دکتر و به نظرم واسه احتیاط امپول ریه رو بزن نمیخوام ناراحتت کنم فقط میگم امپولو بزن وایه ریه بچه ولی نگران نباش خوب میشی فقط استراحت کن و هیچ کاری نکن 

استرس برات بده برو اورژانس بیمارستان زنان برات دستگاه وصل میکنن معلوم میشه یا شکمت یهو بزرگ میشه لگنت داره جا باز میکنه اونجا بهت میگن حتما همین دوتا ست به دکترت هم زنگ بزن چرا ناراحتی 

اگه تهرانی که تمام بیمارستان‌ها بخش زنان داره همشونم دکتر اورژانس ندارن برو

مشهدم، دوتا بچه دیگ هم دارم و کسی ندارم بچه هارو پیشش بذارم غریبم ☹️

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
عزیزم یه دکتر هست اسمش ندا حاجیها هست اسمشو بزنی میاره برات یا من میزنم برات  https://inst ...

ممنون