2777
2789
عنوان

اخر زمون شده بمولااا😐😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست

اتفاقا اطراف من سن ازدواج خیلی بالا رفته. نود درص اطرافیان الان مجردن.  فقط تو نی نی سایت میشنوم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ازدواج زیر 18سال کودک همسری و عواقب بعدی داره 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یه لحظه از تصورشون خندم گرفت😂 میشینن کنار هم به طرزی عشقولانه مشقاشونو مینویسند🍃

خدا نکشتت🤣🤣🤣

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
آره بابا به کجا چنین شتابان 😂من تازه میرم برای خودم تخم مرغ شانسی میخرم بعد حدس میزنم توش چیه 😂😂

کارت درسته عزیزم😂😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

گفتگوي اين زن و شوهر : عزيزم امروز بريم استخر توپ يا بريم خونه ي ما به صرف يك دست منچ و مار پله ؟ نه عجيجم بايد براي فردا شعر بني آدم اغضاء يكديگرند رو حفظ كنم . نميتونم بيام . به جاش فردا دوستمو صدا ميكنم وسطي بازي كنيم . لي لي بازي كنيم . راستي به نظرت لك لك از كدوم باغ وحش بايد گير بياريم كه برامون بچه بياره .