2777
2789
عنوان

پدرم دراومد دیگه😢😢😰😰

310 بازدید | 29 پست

از ساعت 10 صبح تا الان داشتم تو اشپزخونه کار میکردم دیگ واقعا خسته شدم واقعااااااا

خانما بنظرتون چند کالری سوزوندم؟

خسته شدم ورزشمم موند😰

صبونم تخم مرع و کف دست سنگک خوردم 

ناهار سیب زمسن اابپز کوچیک

شامم مامان زرشک ملو پخته گیر داده بخور قشنگ از صبح کار وردی نمیخوام بخورم میگه صعف میکنی

تقریبا 10 ساعت سرپا بودم تمام ظرفارو که اندازه کوه بود شستم خشک کردم کابینتا .اشیا فرشا گرد کیری اووو 

ولی میترشم شام بخورم ورزشم نکردم اخه امروز

دختری از دیار حسرت ...؛)         

بخور اونهمه کار کردی خودش ورزشه

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا میترسی بخوری 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
شکم دارم بیشتر میشه خیلی زشته الانم 

من لاغر مردنی ام دلم میخاد ی روز عین شما نگران چاقیم بشم 🤣

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
😂😂 50  151 قدم  17 سالمه  شکم دارم نمیخوام بیشتر ه دیگه  وای دارم میمیرم ...

برنج شکم میاره اصن نخور دیگه خودتو اذیت نکن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم