2821
2789
عنوان

دلم گرفته

114 بازدید | 16 پست

بچه ها دلم  خیلی گرفته😭😭💔پدرشوهرم ۱۰ تومن پول ازمون طلب داره  امروز  زنگ زده شوهرم گفته هرکاری میکنی پولامو جور کن از یه طرف  این  ۶ ماه نیست عروسی کردیم ک او پولارو بهمون داده  بهش گفتیم اولین پولی که دستمون بیاد  طلبتو میدیم    خودشم میدونه چقد قرض و   وام داریم پس میدیم     گفتیم عید بریم شهرستان خونشون الان  شوهرم  مجبوره بخاطر طلبش بمونه  و تعطیلات کار کنه   تازه شوهرم  خیلی به دردش میخوره ولی دریغ از یه ذره وجدان و مردانگی   تو وجود این پدر نیست  همش دارم گریه میکنم  خیلی دلم گرفته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهممت همین الان داشتم گریه میکردم بخاطر پول. حالم خیلی بده ماه دیگه باید خونه خالی کنم . ده تومن دست صاحبخونه دارم فقط. هیچی هیچی یه ریالم نداریم دیگه هرکار کردیم نه وام جورشد نه چیزی هرشبم شده گریه کلیم دردومرض دارم دندون درد زانو درد که نمیتونم پاشم راه برم. پول نیست بریم دکتر. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ما ۳۰ تومن بدهکاریم روزگارمون سیاه شده

اخ خدانیاره ماام زمین خوردیم کلیم دردومرض داریم. نمیدونم چیکار کنم همش گریه میکنم شوهرمم میگه گریه نکن.پس چیکارکنم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اخ خدانیاره ماام زمین خوردیم کلیم دردومرض داریم. نمیدونم چیکار کنم همش گریه میکنم شوهرمم میگه گریه ن ...

ما به پدرشوهرم بدهکاریم از هزار غریبه بدتره از اول سال تا الان غیر ۳۰ تومنم بدهی میدادیم من به شوهرم میگه یه تیکه طلا دارم اون و بفروش حداقل ی چیزی بدیم بهشون

شوهر منم وقتی چیزی میگم میگع پدرمع نمیتونم ولش کنم میگم نمیگم ولش کن لااقل توم یه بار  کاریش ند ...

از من به تو نصیحت دلسوز شوهر نباش من اینقد دلمـسوخت وگریه کردم بخاطر ناراحتیاش اخر گفت میخواستی نکنی بمنچه خانوادمن هرکاری انجام بدن

2790
2823
2791
2779
2792