2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد

291 بازدید | 19 پست

برا عروسی خواهرش  تو عید میگه تو زودتر  برو من شاید نیام منم دعوا انداختم الان نیای  اینجا فردا  هیچ جا نمیای  سمت ما و فلان  

در نهایت گفتم  من غریبه ام تو  شهرتون من بچه رو تنها بذاری قهر میکنم اونجا هم با کل خانواد ات دعوا میندازم  برمیگردم  

زورم میاد نیاد من برم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی خواهر خودشه یا خواهر شما؟

بنام خدا شروع میکنم رژیم کالری شماری رو💙وزن شروع ۶۰😶۵۸.۶۰۰😍۵۶.۸۰۰😍بعداز عید ۵۷.۴۰۰😭تاریخ شروع اول اسفند۱۴۰۰💙وزن هدف 💪۵۲🚴🏻‍♀️🧚
افسردگی داره

میگه قهر هم کردی  برات ی چی میخرم از دلت در میارم ؟یگ حوصله شلوغی ندارم رابطش زیاد با خانواد اش خب نیسد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ول کن مردا رو خودت برو دیگه

عروسی خواهر  خودشه من غریبم اونجا

اگه نرید همه از چشم تو میبینن اگه راحتی برو بدون اون دیر برو  زودم بیا حال و هواتم عوض میشه

شهر دیگس همین الانش رابطش  خوب نیس 

[QUOTE=229587836]عروسی خواهر  خودشه من غریبم اونجا[/QUOTغریب چرا فامیل شوهرت هستن دیگه

من مال شهر دیگه ام  

عروسی خواهرش نمیاد شما میخوای بری؟خوب شمام نرو

من کلی هزینه کردم 

شهر دیگس همین الانش رابطش  خوب نیس

اها شهر دیگس

ببخشید متوجه نشدم

بذار آروم بشه پس

بازم بهش بگو

بعدم من تو این موقعیتا که شوهرم نمیاد

وقتی زنگ میزنن میگم از پسرتون بپرسید من هیچ کاره ام

درسته باورشون نمیشه ولی من میگم

اگرم شرایط داشته باشم میرم

مثلا مامان بزرگ همسرم فوت شد خودش نیومد جایی بود ولی پیچوند 

من رفتم

اها شهر دیگس ببخشید متوجه نشدم بذار آروم بشه پس بازم بهش بگو بعدم من تو این موقعیتا که شوهرم نمی ...

میگ شاید بیایم شاید نیایم منم میم با بچه سختمه  میگه دوست نداری تو هم نرو