2777
2789
عنوان

لک صورت

166 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها امروز یکم لک رو پیشونی و گونه هام دیدم یعنی  قبلا هم میدیدم پوستم تیره شده و انگار ی چیزایی هس اما دقت نکردم تا امروز ک داشتم خوب نگاه میکردم دیدم ن واقعا لک !

لک درمان داره؟؟

آیا استرس باعث لک میشه!؟؟

چون فوق العاده استرسی ام شاید واس همونه !

یعنی اگه استرسم و کنترل کنم لکام میره؟؟

خواهشا اگه کسی چیزی میدونه راجع ب لک بهم بگه واقعاااا حالم گرفته است !من پوستم خودش هزار تا عیب ایراد داره حالا لک هم اضافه شده بدتر استرس گرفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم استرس خیلی تاثیرداره من خودم موقع هایی ک استرسیم پوستم تیره میشه جوش میزنم

یعنی اگه استرس درمان شه لکا هم میره؟؟من پوستم جای جوش فرو رفته داره حالا لک هم ک اضافه شده شده قوز بالا قوز 

فرورفتگیاتو باید لیزر کنی ولی لکات کم کم میره

لیزر کردم کمتر شده ولی نرفته باور کن من چند سال غر فرو رفتگی هام و میزنم و استرس اونارو دارم ک چرا پوست من باید اینقد چاله چوله داشته باشه الان لک هم اضافه شده 🥲🥲

لیزر کردم کمتر شده ولی نرفته باور کن من چند سال غر فرو رفتگی هام و میزنم و استرس اونارو دارم ک چرا پ ...

هی فکرشو کنی بدتر میشه هااا.نگران نباش واس هرچیزی راه حل وجودداره.لکاتو ضدلک بزن شبا روزاهم ضدآفتاب بزن.فرورفتگیهاتو جای خوب لیزر برو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز