girlofnature مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 457 عنوان ورزش رزمی 63 بازدید | 5 پست سلام بچه هابنظرتون بهترین ورزش رزمی چیه؟ من خیلی خودم بوکس دوست دارم خیلی باحاله 😃 تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤ 1400/12/18 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girlofnature مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 457 منم دوس😍😂 کلا ورزش رزمی خیلی عشقه اره😍😍😍خیلییی مخصوصا بزن بزن😅بوکس خیلی دوس دارم ولی میترسم چهارشونه کنه ادمو ولی تا الان شنیدم بعضیا رفتن نکرده تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤
girlofnature مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 457 اره😍😍😍خیلییی مخصوصا بزن بزن😅بوکس خیلی دوس دارم ولی میترسم چهارشونه کنه ادمو ولی تا الان شنیدم بع ... کسی ورزش رزمی خوب سراغ نداره؟ تعریف من از عشق همان بود ک گفدم؛ دربند کسی باش که دربند حسین است…بچه ها برای حاجت روا ییم یه صلوات بفرستید ❤
elahe_yaar عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 856 من آيكيدو رفتمدفاع شخصيه و دقبقا مطابق ميل من، مسابقه نداره🤣😂
gogolm عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 2569 اره😍😍😍خیلییی مخصوصا بزن بزن😅بوکس خیلی دوس دارم ولی میترسم چهارشونه کنه ادمو ولی تا الان شنیدم بع ... چهارشونه نمیکنه ولی کاملا بدنت ماهیچه میشه😅من خودمو نمیزارن برم ولی دوستم ک کار کرده بود شکمش کامل ماهیچی بود😍😂