2777
2789

من ازدواج مجدد کردم با اینکه ازدواج اول خیلی مشکلات زیادی داشتم 

ولی بنظرم طلاق خیلی خیلی بده .تا تجربه اش نکنی نمیفهمی چه مصیبتیه و تازه بعد طلاق بدبختی هات هزاررر برابر میشن 

بنظر من اونایی که اینجا میگن طلاق بگیرین هیچ تجربه ای تو زندگی ندارن و گمون میکنن طلاق یعنی شروع خوشی و خوشبختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج مجدد کردم با اینکه ازدواج اول خیلی مشکلات زیادی داشتم  ولی بنظرم طلاق خیلی خیلی بده ...

اره خیلی سخته

خصوصل که وابسته اون ادم بودم بشدت

نیار به جنسی ومحبت وتنهایی خیلی سخته

خصوصا برای کسایی که گرمن

میشه از مشکلاتش بگین 

حتی تو بهترین خانواده باشی و تحصیل کرده ترین اقوام رو داشته باشی باز بهت جور دیگه نگاه میکنن 

اگر روزی بخوای ازدواج کنی هزاران حرف خواهی شنیدکه این خانوم مطلقس بدردت نمیخوره و فلان....اینا حقایق هستن  برا هر زن مطلقه پیش میاد

بخوای وارد کاری بشی تا بفهمن جدا شدی سریع پیشنهاد صیغه میدن چه مرد متاهل چ مجرد چ پیر چ جوون

به هیییچ وجه خوب نیس طلاق

خیلی چیزا رو نمیشه گفت

اره خیلی سخته خصوصل که وابسته اون ادم بودم بشدت نیار به جنسی ومحبت وتنهایی خیلی سخته خصوصا برای ک ...

درسته نیاز جنسی خودش یه مشکل بزرگ هست

از طرفی نمیخوای عفت و پاکیت لکه دار شه از طرفی نیاز داری از طرفی ازدواج سخت میشه و خواستگار کم...

حتی تو بهترین خانواده باشی و تحصیل کرده ترین اقوام رو داشته باشی باز بهت جور دیگه نگاه میکنن  ...

خب شوهرم منو نمیخواد😔😔😔من دارم دیوونه میشم ب خدا قسم ک راهی نیست برابرگشت 

درسته نیاز جنسی خودش یه مشکل بزرگ هست از طرفی نمیخوای عفت و پاکیت لکه دار شه از طرفی نیاز داری از ط ...

مجبوری نیازاتو یکاری کنی که خیلی بی روح هست

من ۳۶ سالمه

خیلی افسرده شدم

2790
2778
2791
2779
2792