2777
2789
عنوان

یکساله عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به میل خودش گذاشت کنار یا شما ازش خواستی؟ 

ب میل خودش عزیزم .خودش دور همرو خط کشید حتی رفیق چن سالش.

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
وقتی خودش میگه  روال م  این  هست به تغییرش امیدوارم  نباش

هرروز تو فکرم اصن نمیتونم خوشحال باشم

انقد خانوادش بهم محبت میکنن ک شرمنده میشم هرچی خواستم فراهم کردن خودشم خیلی خوبیا داره ولی بشدت اهل رفیق بازیه

هرروز تو فکرم اصن نمیتونم خوشحال باشم انقد خانوادش بهم محبت میکنن ک شرمنده میشم هرچی خواستم فراهم ک ...

به هرحال اگر این موضوع  برات  مهمه  باید مشکلت رو  حل کنی.  از مشاور  کمک بگیر 

چه خوب این واقعا ارزوی منه  اگه همچین اتفاقی بیفته واقعا بهترین زندگی رو کنارش دارم

انشاالله که چیزی ک میخوای بشه

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

تو حساب رو همیشه بذار روی اینکه اخلاقای بد طرفت،بعد از ازدواج،چند پله بدتر و بیشتر خودشو نشون میده نسبت به دوران عقد

به امید تغییر نشین.به خصوص که خودشم حال میکنه با سبک زندگیش و میل به تغییرش نداره

به این فکر کن که اگر همینطور رفیق باز بمونه یا چند پله بدتر بشه،تو میتونی بپذیری یا نه

شوهرمن اوایل اصلا رفیقی نداشت الان تازه بعداز ۸سال واسه من رفیق باز شده درست بشوهم نیست

خدا لعنت کنه رفیقای بدو

خودم نشستم پیشش زنگ میزنن اصراااار بیا مجردی بریم کوه و بیابون چندروز بمونیم حتی شده بگه نمیام هی اونا اصرار میکنن البته خودشم بدش نمیاد

خدا لعنت کنه رفیقای بدو خودم نشستم پیشش زنگ میزنن اصراااار بیا مجردی بریم کوه و بیابون چندروز بمونی ...

اره معمولا پیش مافیلم بازی میکنن ک اره دوس نداشتم برم و تورودربایسی قرارگرفتم

تو حساب رو همیشه بذار روی اینکه اخلاقای بد طرفت،بعد از ازدواج،چند پله بدتر و بیشتر خودشو نشون میده ن ...

من همینقدشم نمیتونم تحمل کنم ولی واقعا هیچ پشتوانه ای ندارم تازه کمتر از یه ماه دیگه عروسیمونه و همه خبردار شدن گاهی با خودم میگم میرم سر زندگی اگه بهتر نشد اون موقع جداشم 

واقعا نمیدونم خیلی ضعیف شدم این مدت

اره معمولا پیش مافیلم بازی میکنن ک اره دوس نداشتم برم و تورودربایسی قرارگرفتم

دروغ میگن مگه ادمو به زور میشه جایی برد

دلم میخواد تمام مراعاتامو بذارم کنار و سرش داد بزنم