2789
عنوان

دوران عقد ❤

148 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

نسبت به دوران عقدتون چه حسی داشتین؟ دوست داشتین این دورانو یا نه؟ چطوری گذشت براتون؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوص دارم برگردم به همون دوران چون همش گردش بودیم

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

خب واسه هرکسی یطوریه،من خیلی دوستش داشتم،خاطره های خیلی قشنگی داشتیم،هیچ موقع قهر و دعوای جدی نبود،نهایتا از این قهر های نیم ساعت مسخره،ولی فک نکنم بخوام برگردم به اون دوران،چون اون موقع استرس خیلی چیزها رو داشتم ک الان خیلی آرامش بیشتری دارم،ولی از لحاظ خوشی خیلی خوب بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بعدش دوران عقد هر چی بخایی میخره بدون نگرانی خرج خونه و بچه و اینا 

تازه نگران نیسدی همه جوره تفریح میکنی ازدواج کنی بچه داشته باشین خیلی سخت میشه نمیتونی خرید کنی مث قبل تفریح هرجا بری تازه از بعضی از تفریح ها باید بزنی برا خونه و بچه و اینا

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷